Series die te snel stopten

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Je bent echt hooked aan een serie als je elke vrije minuut invult met het kijken van je favoriete serie. En dan opeens is daar het einde van het seizoen. Veel te vroeg natuurlijk. Dat is ook het geval bij de volgende series. Die waren wel heel snel afgelopen.

Enlisted
Aantal seizoenen: 1
Een Amerikaanse sergeant, Pete Hil gaat de fout in door een kolonel in zijn gezicht te slaan. Hij wordt naar Rear D gestuurd, een plek waar soldaten terecht komen die niet geschikt zijn voor het leger. Niemand wil hier terecht komen en zo ook Pete niet. Maar hij komt daar wel zijn twee broers tegen. De één vindt het leger helemaal te gek, maar bakt er echt niets van en de ander wil eigenlijk helemaal geen soldaat zijn.

Studio 60 on the Sunset Strip
Aantal seizoenen: 1
Iedereen is dol op comedy shows, maar niemand weet hoe het er achter de schermen uitziet. De serie Studio 60 on the Sunset Strip geeft je een kijkje achter de schermen bij zo'n comedy show. Helaas werd na één seizoen de stekker er weer uitgetrokken en dat terwijl de serie zo veelbelovende leek.

Withches of East End
Aantal seizoenen: 2
Voor een gezin dat heel normaal lijkt, verandert het leven van de ene op de andere dag. Joanna Beauchamp woont samen met haar dochters in East Heaven. Zij is een heks en heeft magische krachten, en haar dochters ook, maar dat weten ze nog niet. Er gebeuren dingen waardoor ze alle drie hun krachten moeten gebruiken om het kwaad te bestrijden.

Bij ons zusje Chicklit.nl vind je nog vijf andere series die veel te vroeg zijn gestopt.

Bron