Bizar nieuws van donderdag 5 mei

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: McDonalds komt met nieuwe frietjes, een trui speciaal ontworpen om je handen warm te houden tijdens het knuffelen en een pretpark dat echt alleen voor volwassenen is.

Nieuwe frietjes bij McDonalds
Vind je de McDonaldsfrietjes maar slappe hap? Dan hebben wij goed nieuws voor je: er zijn nieuwe frietjes in aantocht. De frietjes hebben de smaak van knoflookbrood. In Amerika worden de frietjes al verkocht. Hoewel de reacties over het algemeen positef zijn, zijn de meeste mensen ook heel verbaasd wanneer ze de frietjes aantreffen in hun kartonnen bakje. Of en wanneer de frietjes naar Nederland komen is nog niet bekend, ons lijkt het wel wat. Kort verhaal lang.

Een trui om te knuffelen
Wat is er nou fijner dan lekker knuffelen met je lover? Maar waar laat je dan precies je handen? Op zijn billen? Is dat vulgair? Op zijn schouders is ongemakkelijk, zijn middel... hij moet zijn handen om jóuw middel leggen... Nu is er een oplossing: een trui met zakken aan de achterkant waar je je handen in kan stoppen. Dan hoef je daar in ieder geval niet over na te denken. En je handen blijven nog lekker warm ook.

Een erotisch pretpark
Een penisvormige achtbaan, hoe klinkt dat? Nou, jouw wens kan in vervulling gaan. In 2018 wordt in Brazilië Erotikaland geopend en daar kun je je lol (met een 'o' ja) op. Een pretpark dat in het teken staat van -je raadt hem al- erotiek. Naast de achtbaan is er bijvoorbeeld ook een bioscoop met vibrerende stoelen! Woehoew! Klein vreemd detail: het is verboden om seks te hebben in het park. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron