Lifestyle / Eten
Eten

6 snacks die je trek stillen

Je hebt net je lunch achter je kiezen gedrukt en nu heb je alweer zin in een snoepje. Het is altijd hetzelfde liedje. Hier moet je toch echt eens iets aan doen. Dit gaat zo niet langer, zeker niet met dat mooie weer op komst en bikini's die je van achter de winkelruit aangapen. Claartje van Foodness.nl heeft daar een hele fijne oplossing voor: snacken! Maar dan wel op z'n Foodness', verantwoord. Daarom zette ze 6 snacks die je trek stillen op een rij.

1. Brosse appel-kaneel havermoutkoekjes met speltmeel
Claartje noemt de vergelijking met oma's appeltaart. Iets met muziek in onze oren en engeltjes die over onze tong piesen. En je kunt er ook prima een wat grotere trek mee stillen, want deze koekjes zijn dus verantwoord.

2. Popcorn
Nog zo'n antwoord naar ons hart: popcorn! Zo lang je het zelf maakt en je er zeker van bent dat er geen enorme klonten roomboter, kilo's zout of bergen suiker in gaan, is dit een prima gezonde snack.

3. Walnoten met een jasje van pure chocolade
Net als popcorn zijn noten heerlijk om zo, au naturel, te eten. Maar voeg daar eens een laagje chocolade en zeezout aan toe, dan heb je killer combo. En ook nog eens makkelijk voor on-the-go!

Wij verklapten er alvast 3, de rest mag je lekker op Foodness.nl lezen.