Bizar nieuws van vrijdag 29 april

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: je kunt nu naar yoga met je konijn, uit eten in een airbnb en je mag vanaf nu je hond niet meer knuffelen.

Yoga met je konijn
Doe je het liefst alles samen met je konijn? Dan is dit iets voor jou: in het Amerikaanse Richmond kun je samen met je konijn op yoga. Jij doet de oefeningen en je konijn hupst gezellig rond met de andere konijnen. Je moet alleen wel oppassen waar je loopt, want de zaal ligt ook vol konijnenkeutels.

Eten bij een vreemde
Je kunt tegenwoordig niet alleen slapen in het appartement van een vreemde, maar er ook dineren. Hoe tof is dat? De bewoner geeft aan wat hij of zij kookt, hoeveel het kost en welke taal er gesproken wordt. Je kunt net als in een restaurant een plekje aan de tafel reserveren. Soms zit je alleen samen met de bewoner(s) te eten en soms met een hele groep.

Stop met het knuffelen van je hond
Vind je het heerlijk om je hond te knuffelen? Dan hebben we slecht nieuws voor je: je hond vindt het waarschijnlijk niets. Erger nog: hij kan er bang en gestrest van raken. Dit zegt Professor Stanley Coren van de University of British Columbia. Dit komt omdat ze dan niet makkelijk weg kunnen wanneer er iets gebeurt. Als je wilt laten weten dat je van je viervoeter houdt, kun je hem beter aaien of koekjes eten. Vooral van dat laatste is hij vast niet vies. Kort verhaal lang.

Bron, bron