Lifestyle / Eten
Eten

Het meest bizarre eten uit Azië

Voor het meest bizarre eten moet je toch echt in Azië zijn. En dan bedoelen we niet eens regenboog sushi of gouden ijsjes. Er zijn nog veel meer bizarre dingen te vinden, die er trouwens ook echt fantastisch uitzien! Wij zetten er een paar voor je op een rij. Warning: wij sluiten niet uit dat je ervan gaat watertanden!

Japanners zijn zó dol op groene thee dat ze zelfs een Kitkat met deze smaak hebben.

En van die Kitkat maken ze dan ook weer ijs.

Hoe schattig zijn deze kattendonuts! Ze zijn bijna te lief om op te eten.

Deze kleine bolletjes op een stokje worden Dango genoemd. Het zijn gekookte deegballetjes die gemaakt zijn van rijstbloem. Ze worden meestal per drie of vier op een stokje geprikt.

Mochi lijkt een beetje op Dango en wordt gegeten rond oud en nieuw. Ze zijn alleen wel gevaarlijk, want door deze plakkerige massa overlijden er elk jaar weer ongeveer honderd mensen doordat ze stikken in een Mochi. De regering geeft zelfs speciale instructies over hoe je iemand moet helpen die stikt in een Mochi. Bizar!

In Azië kun je ook ijs in de vorm van snoep eten. Deze zachte balletjes hebben een buitenkant van snoep en zijn gevuld met Italiaans ijs. Wat wil je nog meer?

Check deze pannenkoekjes. Ze worden in de oven gebakken waardoor ze heel luchtig zijn en ze worden gevuld met allerlei zoete siropen. Yummm!

Deze is misschien iets minder bizar, maar dat maakt ‘m niet minder leuk. Deze eclair die eruit ziet als een hond is toch super schattig?

De Japanse keuken staat bekend om haar gelatine toetjes. En hoe leuk ziet deze jelly eruit? We vragen ons af of het ook lekker smaakt...

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron