Waarom je je moeder altijd nodig blijft hebben

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Vroeger kon je je moeder het grootste gedeelte van de tijd wel achter het behang plakken, maar dat is nu wel anders. Ze is de krachtigste vrouw in je leven en ze is nog altijd jouw rots in de branding. Helemaal als je zelf moeder bent geworden, snap je wat ze allemaal heeft moeten doorstaan om jou groot te brengen. Vanaf het moment dat ze jouw voor het eerst in haar armen hield, heeft ze met heel veel liefde voor je gezorgd. Ze was er altijd en dat is ze nog steeds. Dit is waarom je haar altijd nodig blijft hebben.

Moederinstinct
Als je even je dag niet hebt, heeft je moeder het altijd meteen door. Ontkennen heeft geen zin, want met haar moederinstinct voelt ze haarfijn aan hoe het met je gaat. Ook uit onderzoek van P&G (Procter & Gamble) die veel onderzoek doen naar moeders en families, bleek dat 82% van de moeders wil dat haar kinderen voelen dat ze er voor ze is.

Kookkunsten
Ze maakt de allerlekkerste gerechten ooit. Niemand kan dat overtreffen.

Inspirerend
Ze inspireert jou om je dromen na te jagen, zelfs als dat misschien niet is wat zij voor ogen had. Het gaat niet eens om wat ze zegt, maar meer om wat ze doet.

Goede raad
Ze is veel beter dan google, want jij kunt alles aan haar vragen wat betreft je kindje. Bijna twee derde (62%) van de vrouwen uit het onderzoek van P&G geeft aan dat de toename van entertainment technologie extra uitdagingen meebrengt voor moeders in de 21ste eeuw, dus waarom niet je moeder om advies vragen?

Voorbeeld
Nadat je zelf moeder bent geworden waardeer je je moeder al helemaal meer dan ooit. Je snapt dan ook eindelijk waar ze haar geduld vandaan haalde. En 42% van de vrouwen uit het onderzoek is het hiermee eens.

Huishouden
Bij je moeder was het toiletpapier nooit op. Dat was wel een ander verhaal toen je op kamers ging. Hoe kreeg ze dat toch voor elkaar?

Bedankt, Mam!
P&G is niet alleen trotse sponsor van moeders, maar ook de hoofdsponsor van de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro. Zij willen atleten stimuleren net zoals moeders hun kinderen inspireren. In Nederland zijn Ranomi Krowmowidjojo en haar moeder Netty een goed voorbeeld van deze moeder-dochterband. Zij staan symbool voor de rol die een moeder speelt in het leven van een kind. Ranomi Krowmowidjojo en haar moeder Netty zijn daarom het gezicht van de ‘Bedankt, Mam’- campagne, waar we al eerder over schreven. Bekijk in onderstaande video wat het vandaag de dag betekent om moeder te zijn.

Wil je je moeder bedanken voor alles wat ze voor je heeft gedaan en nogsteeds doet? Doe dan mee aan de actie van P&G bij Kruidvat voor Moederdag. Maak kans op een droomreis naar de Rio Olympische Spelen 2016 voor twee personen. Je maakt al kans op één van de vijf reizen bij aankoop van twee P&G producten (Olaz, Head & Shoulders, Gillette, Oral-B, Dreft, Always en Ariel) bij één van de Kruidvat winkels. Alle Kruidvat winkels in Nederland doen mee! Maar je kunt ook een #Mamsie (een selfie met je moeder met #Mamsie) plaatsen op de speciale Facebook actiepagina om mee te doen.

- Dit is een advertorial -

Bron, bron