Bizar nieuws van vrijdag 22 april

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: anti-verouderingsgin, transformeer je hand in een eenhoorn en een vader die de galajurk van zijn dochter draagt.

Anti-verouderingsgin
Jonger worden van het drinken van gin klinkt misschien als een sprookje, maar het kan nu echt. Er is namelijk een nieuwe soort gin op de markt die je jonger moet maken. Door bepaalde ingrediënten ga je je jonger voelen met een glaasje gin op. Wat wil je nog meer? Kort verhaal lang.

Een eenhoorn aan je hand
Heb je er altijd al van gedroomd om je hand om te toveren tot een eenhoorn? Nu kan het! Je stopt je middelvinger in het hoofd en de overige vingers in de benen en klaar. Dit is de echte musthave voor de festivals. Kort verhaal lang.

Vader in de galajurk van dochter
Zie je het al voor je: je vader in jouw galajurk? Deze vader deed het echt en hij vindt zichzelf fabulous. Zijn dochter plaatste de foto’s op twitter en heeft al meer dan 1000 likes kreeg. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron