Deze types kom je tegen tijdens het stappen

Vrije tijd door Kim
Uitgaan is een heus feestje. Het is iets waar we echt naar uit kijken als we vrijdagmiddag de laatste minuten uitzitten. Let’s get the party started! En wanneer je van plan bent om met de voetjes van de vloer te gaan, kom je ongetwijfeld deze types tegen! 
 
Sommigen dames en heren kennen geen schaamte en durven al hun moves op de dansvloer te laten zien. Anderen blijven een beetje met hun biertje aan de bar hangen. Dacht je dat dit alle types waren? Dan moeten we je hard wakker schudden, want ook deze figuren kom je altijd tegen tijdens je stapavondje.  
 

De camerageile dames 
We beginnen met de camerageile ladies. Ze achtervolgen de hele avond de fotograaf met de hoop om een stuk of 30 geweldige foto’s te krijgen. Natuurlijk nemen ze om het kwartier even een pauze om een selfie te maken en rennen ze om het half uur even naar de WC om te kijken hoe ze er uitzien. Maar de rest van de avond draait om die éne perfecte foto! Die je natuurlijk de volgende dag op alle Social Media-kanalen ziet.
 
De wandelaars
‘Goh, hij weer?’, vraag je verwonderd aan je vriendinnen. Sommige mensen kom je de hele avond weer tegen. Deze types lopen de hele avond rondjes. Waar ze naar op zoek zijn? Niemand weet het, maar overal waar je loopt zie je ze terug.
 
De jagers
Het is gewoon een sport voor ze, zoveel mogelijk mannen of vrouwen versieren in een avond. De leukste mag natuurlijk mee naar huis, maar ze zorgen dat ze genoeg keuze hebben. Natuurlijk gooien we allemaal weleens onze charmes in de strijd als er een lekkertje langsloopt, maar voor deze groep is het gewoon lopendebandwerk. 
 

 
De 'So you think you can dance'-afvaller
Ja, daar heb je ze dan. Die onmogelijke groep mensen die denken dat ze een ster op de dansvloer zijn, maar in werkelijkheid iedereen in levensgevaar brengen. Met hun ledematen die alle kanten op schieten en die gevaarlijk draaiende heupen moet iedereen voor ze uitwijken! Ze zouden het niet ver schoppen in die populaire dansprogramma's op tv. 
 
De barhangers
De hele avond kun je ze aan de bar vinden. De enige beweging die je ze ziet maken is hun glas naar hun mond brengen. Deze categorie is er vaak op uit om gewoon flink dronken te worden. Je zult ze ook echt de kroeg niet nuchter zien verlaten. 
 
De muurbloempjes 
We eindigen met waarschijnlijk een van de grootste groepen: de muurbloempjes. Deze groep is vrij verlegen en vind je dus ook altijd in de hoek van een zaaltje. Leunend tegen de muur met een drankje in de hand observeren ze de zaal. Pas na een paar drankjes worden ze wat losser en komen ze langzaam in beweging.
 
Onder welke categorie val jij?