Bizar nieuws van dinsdag 18 april

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: beautybloggers zijn in de ban van knoflook op hun gezicht, je kan zwemles nemen als zeemeermin en onbeperkt McDonalds-frietjes eten.

Beautybloggers zijn in de ban van knoflook
Er is weer een nieuwe gekke trend in de wereld van de beautybloggers. Ze smeren nu knoflook over hun gezicht(!!!). Het zou moeten helpen tegen puistjes. Dat het werkt komt waarschijnlijk doordat knoflook antimicrobiële eigenschappen bevat. Maar het zit een huge 'maar' aan: het kan leiden tot pijnlijke blaren. Kijk dus heel goed uit. Kort verhaal lang.

Zwemles als zeemeermin
Wilde je als kind altijd een zeemeermin zijn? Nu kan het: in Beek, Gelderland, wordt zeemeerminnenzemles gegeven. De meisjes leren hoe ze met hun staart om moeten gaan en hoe ze die uit moeten doen als ze vast zitten. Na vier lessen krijgen ze hun speciale diploma. Kort verhaal lang.

Onbeperkt McDonaldsfrietjes eten
Ben je ook verslaafd aan de frietjes van McDonald's en graai je bij een groot portie al te snel tegen de bodem van het bakje aan zonder je te kunnen herinneren dat je alle frietjes in je mik hebt gehooid? Dan hebben we goed nieuws voor je: McDonald's introduceert all-you-can-eat frietjes. Zie je wel dat dromen uit kunnen komen! Je moet alleen wel naar Missori. Ach ja, nou en?! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron