Je kunt nu in Disneyland wonen

Vrije tijd door Annelot

Als kleine meisjes droomden we er al van om een prinses te zijn en in Disneyland te wonen. En geef toe: stiekem zouden we dat nog steeds wel willen. Guess what? Dat kan nu gewoon!

In Walt Disneyland Orlando, Florida, is er een community gebouwd speciaal voor mensen die graag in het park willen wonen. The Golden Oak Community bestaat uit verschillende buurten met villa’s die beginnen bij 1,6 miljoen euro en oplopen tot 6,3 miljoen. Ja, je leest het goed en nee, je ziet niet dubbel (hoewel je wel scheel gaat kijken van zulke bedragen!). Daar bovenop betaal je jaarlijks ook nog €22.800 (voor sommigen een heel jaarinkomen) aan de Golden Oak Club voor je lidmaatschap. Je moet er wat voor over hebben!

Maar je krijgt er ook heel wat voor terug. Bijvoorbeeld een thuisbioscoop, golfbaan, zwembad en heel veel standbeelden van je favoriete Disney-figuren. En als kers op de taart mogen jij en al je vrienden zo vaak als jullie willen 'gratis' het park bezoeken en krijg je korting in alle winkels en horecagelegenheden. Dat is toch fantastisch?!

De meeste mensen zullen waarschijnlijk nog lang niet genoeg geld op hun spaarrekening hebben om zoiets te kunnen betalen, maar toch zijn er genoeg Disney-fans die wel wat willen opofferen om op deze locatie te wonen. Cosmopolitan schreef dat de villa’s in twee van de vier buurten allemaal al verkocht zijn. En dat in een paar maanden tijd! Dus als je nog een villa wilt bemachtigen moet je snel zijn.

Bron, bron, bron, bron