Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

12 ongemakkelijke momenten tijdens het sporten

Die summerbodies komen natuurlijk niet vanzelf en daarom zijn we nogal eens in de sportschool te vinden. We worden er intens blij van en het geeft een boost van zelfvetrouwen, maar er gebeuren helaas ook heel veel ongemakkelijke dingen.

1. Je hebt ’s ochtends niet nagedacht over je ondergoed en je gestippelde onderbroek schijnt door je sportlegging. Shit!

2. Keihard aan het hijgen zijn op de crosstrainer, maar daar pas achter komen als je je oordopjes uitdoet.

3. Oogcontact maken met een jongen terwijl je met je benen wijd op een apparaat zit. Oh, hoi!

4. Je kijkt achterom na je work-out en ziet een enorme plas zweet op de zitting liggen. Zo onopvallend mogelijk probeer je het weg te vegen.

5. Er staat een gast naast jou die zich wel heel erg aan het uitsloven is voor jou. Wat wil hij? Een applausje?

6. Je voelt je een enorme idioot tijdens je eerste groepsles, want die pasjes zijn ingewikkelder dan je dacht.

7. Je bent aan het squatten en er pruttelt per ongeluk wat lucht tussen je billen. Was dat een scheet? Je kunt wel door de grond zakken!

8. Je zweet op de raarste plekken, zoals bij je kruis en tussen je billen. Nu maar hopen dat anderen ook snappen dat het zweet is.

9. Lekker met je gewichten bezig zijn totdat iemand je heel raar aankijkt en je doorkrijgt dat je best hard aan het kreunen was.

10. Je wilt op hetzelfde moment als iemand anders hetzelfde apparaat gebruiken en jullie willen allebei de ander voor laten gaan. Dit eindigt meestal in één groot ongemakkelijk tefereel van glimlachen en ge-'nee ga jij maar'.

11. Uitgedroogd zet je je waterfles aan je mond, maar het water druipt langs je kin in plaats van in je mond.

12. Je bent klaar met je work-out en de gewichten in het apparaat kletteren keihard naar beneden. Ineens zit de hele sportschool je aan te staren. Oeps!

Bron, bron