WTF journaal van maandag 21 maart

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: Nutella met wiet, er groeien plantjes uit een Lush-zeepje en een vrouw postte een foto van haar kinderen die ze had vastgebonden met duct tape.


Nutellawiet
Iemand op deze aardbol bedacht dat de combinatie Nutella en wiet zo lekker was dat het maar eens samen in een potje gestopt moest worden. Handig wanneer je space cake met een Nutella-frosting wilt maken... ofzo? En de vreet-kick die je na het consumeren van wiet krijgt is dan ook meteen opgelost. Dit alles vind je in een potje Chrontella: hazelnootpasta met 300 mg wiet.Voor zo'n potje zou je 23 dollar moeten betalen. Voor Nederlandse begrippen is dat behoorlijk aan de prijs, en kun je het beter zelf maken.


Er groeien planten uit Lush-zeep
Het internet werd gealarmeerd over plantjes die uit zeep van het merk Lush groeien. Lush staat erom bekend dat Lush met verse producten werkt en in de zeepjes zitten inderdaad soms zaadjes. En omdat het merk met verse producten werkt zit er inderdaad een houdbaarheidsdatum aan de producten. Maar bij één van de 'slachtoffers' van dit zeepje groeide er gewoon een plantje uit het putje van de badkuip... Niet oké. De boontjes zijn in de zeep verwerkt zodat je jezelf er lekker mee kunt masseren. Maar ja, als je er zo over nadenkt: een boontje, water en warme temperaturen... sja, dan kun je het eigenlijk wel verwachten dat er plantjes uit groeien. Lush laat in een reactie weten dat dit wél aangeeft hoe vers de producten zijn waarmee ze werken. Het gaat, lachwekkend genoeg, om de Wiccy Magic Muscle bar. U bent gewaarschuwd.

Kinderen zijn vastgebonden met duct tape

Een moeder postte een schrikwekkende foto van haar kinderen op social media. Ze had handen van haar kinderen vast gebonden met duct tape en ze had hun monden dicht geplakt met dezelfde tape. Daarbij had ze de tekst gezet: "Kids For Sale 45% Off because they bad". De vrouw kreeg het hele internet over zich heen. Zij reageerde dat de mening van anderen haar niks kon schelen. Haar neef reageerde dat het allemaal één grote grap was. Dat de kinderen zijn vast getapet en met tranen in hun ogen zaten blijft een feit. De foto is inmiddels niet meer zichtbaar op Facebook, mocht je hem willen zien, dan kun je hem hier vinden.

Bron, bron, bron, bron, bron