6 dingen die je als vrouw het liefst alleen doet

Vrije tijd door Annelot

Dingen in je eentje doen, kan heel fijn zijn. En soms is een beetje tijd voor jezelf het enige redmiddel om geen crazyperson te worden. Er zijn dingen je echt alleen voldoening geven als we ze alleen doen.

1. Foute muziek luisteren
En keihard meezingen. En gekke dansjes doen. Je bent eindelijk alleen dus je kunt de volumeknop omhoog gooien en gaan met die banaan.

2. Een warm bad nemen
Stel je even voor: een bubbelbad, gezichtsmaskertje, kaarsjes aan, een ontspannen muziekje op de achtergrond…. En vooral: niemand die je stoort. Welke vrouw zegt daar nee tegen? Precies!

3. Een boek of tijdschrift lezen
Je komt er meestal niet echt aan toe, maar eens in de zoveel tijd pak je er een boek of tijdschrift bij en ploft op de bank met een kop thee en een lading chocolade. Het enige waar je aan moet denken is dat je niet in slaap valt.

4. Winkelen
Hartstikke gezellig hoor om met iemand te gaan shoppen, maar het liefst doe je het alleen. Je wordt zenuwachtig van je vriend die alleen maar achter je aan sloft en met je vriendinnen ben je meer aan het kletsen dan echt kijken naar de kleding. In je uppie kun je lekker rustig aan uren in een winkel blijven hangen.

5. Zoveel eten als je wilt
Geef maar toe ladies, er zijn tijden dat je snakt naar een bak ijs, een reep chocolade of bord pasta en in je eentje kun je daar gewoon maximaal van genieten zonder te hoeven delen.

6. Slechte series kijken
Iedere vrouw heeft wel een paar trashy tv programma’s waar ze urenlang naar kan kijken. Maar dan wel alleen, want je hebt écht geen zin in dat eeuwige commentaar van je vriend, huisgenoot etc. Als je dus even een momentje voor jezelf hebt, kun je op en top genieten van foute televisie.

Bron