OMG: er komt een nieuwe Princess Diaries film

Vrije tijd door Annelot

Hoera! Regisseur Garry Marshall heeft officieel bevestigd dat er een vervolg komt op de geweldige Princess Diaries films. Film nummer drie! En het nieuws wordt nog beter, want ook Anne Hathaway is weer van de partij.

Anne speelde 15 jaar geleden (wow wat voelen we ons ineens oud) voor het eerst haar rol als Mia Thermopolis in de eerste Princess Diaries. Wat hebben we weggezwijmeld bij die film: een verlegen meisje dat ineens te horen krijgt dat ze een echte prinses is. En weet je die fantastische make-over nog? Achter die bril en dat kroeshaar zat een prachtig meisje verscholen! Zo'n make-over hadden we allemaal wel gewild in onze tienerjaren. En wat dacht je van die geweldige quote van koningin Clarisse Renaldi (Julie Andrews): 'A queen is never late. Everyone else is simply early'. Ge-wel-dig!

Drie jaar later, in 2004, kwam het vervolg Princess Diaries 2: Royal Engagement uit, waarin Mia zo snel mogelijk een geschikt persoon moet vinden om mee te trouwen, terwijl Mia eigenlijk verliefd is op een andere, onmogelijke liefde. We zaten allemaal vastgezogen aan onze vierkante tv's om te zien met wie ze uiteindelijk zou gaan trouwen.

Omdat Anne Hathaway nu nog zwanger is van haar eerste kindje, beginnen ze zodra ze bevallen is met het schieten van de film. En de regisseur vertelde People Magazine dat ze de film waarschijnlijk in Manhattan gaan opnemen. We like! De regisseur, die ook verantwoordelijk is voor films als Pretty Woman, The Runaway Bride en Valentines Day, probeert ook Chris Pine (Lord Nicholas Devereaux) voor de film te strikken.

Whoehoee, dit is het beste nieuws van de dag so far!

Bron, bron