Dit is vanaf wanneer je een scheet mag laten in een relatie

Vrije tijd door Annelot

Scheten laten is in het begin van een relatie natuurlijk niet echt goed voor de vibe. Hoewel hij het misschien al heel snel doet, is het voor een vrouw toch wat meer een dingetje. Hoever in een relatie kun je je darmgassen de vrije loop laten? Wij hebben het antwoord.

Bij mannen onder elkaar is het de normaalste zaak van de wereld om te scheten en als-ie dan ook nog eens goed stinkt, dan is het helemaal feest. Maar vrouwen doen dat natuurlijk niet en als we het wel doen, ruikt het naar bloemetjes, tenminste dat wil je de man met wie je net aan het daten bent graag laten geloven. Maar als je wat langer met elkaar gaat, kun je de schijn natuurlijk moeilijk blijven ophouden. Jij bent ook gewoon een mens mét een darmkanaal.

Toch is het vaak lastig om in te schatten, wanneer je je scheten de vrije loop kunt te laten zonder dat je lover heel hard wegrent. Thank god, is daar nu onderzoek naar gedaan. En daaruit blijkt dat de meerderheid na ongeveer zes maanden stopt met het leven in de scheet vrije fantasiewereld. 22 procent begint al te scheten na een paar weken en 9,3 procent durfde het pas na een jaar. Slechts 7 procent claimt dat ze zelfs na jaren nog de kamer uitlopen als ze een scheet moeten laten.

Zes maanden is best wel acceptabel om je scheten in te houden toch? En daarbij moet iemand je na zes maanden toch wel accepteren zoals je bent, toch? Inclusief je stinkende windjes.

Bron, bron, bron