V&D gaat toch nog heel even open

Mode & trends door Annelot

De V&D is al een tijdje failliet verklaard en ze staan er nu een beetje treurig bij in het winkelbeeld, maar daar gaat waarschijnlijk voor heel even verandering in komen. De curatoren van V&D willen de winkels namelijk voor een tijdje opengooien, om de aller laatste producten te verkopen. En dat is fantastisch nieuws voor alle koopjesjagers onder ons! En misschien ook wel voor het V&D personeel.

De grote uitverkoop gaat niet in alle 62 winkels plaatsvinden, maar de spullen van alle winkels worden over een paar filialen verdeeld die opengaan om de restvoorraden te verkopen. Ze hoeven dan niet zoveel personeel in te huren. Het is nu nog niet duidelijk in welke V&D’s de uitverkoop gaat zijn. Ook niet alles wat nu nog in de winkels ligt, gaat verkocht worden aan het grote publiek. Ze kunnen namelijk nog veel partijen met spullen aan de grote opkopers kwijt.


Eind vorig jaar ging V&D failliet en een doorstart werkte ook niet. Supermarkt Jumbo heeft nog wel vijftig La Place restaurants overgenomen, maar de rest heeft de deuren al een tijdje gesloten. We missen de V&D nogsteeds enorm en je lees hier waarom.

Bron