Wat de kleur van je kleding over je persoonlijkheid zegt

Mode & trends door Annelot

Als je even een heel objectief kijkje in je kast neemt, zie je vast dat er één kleur overheerst. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe dat komt, dan hebben we nu het antwoord voor je. Je karakter bepaalt namelijk de kleur kleding die je het meest draagt. Natuurlijk spelen modetrends, je leeftijd en het weer ook mee, maar het grootste deel komt door je karakter. Lees snel wat de kleur van je kleding over je persoonlijkheid zegt.

Blauw
Je bent een rasechte denim fan en er gaat geen dag voorbij dat jij niet in een spijkerbroek loopt. Spijkerjacks zijn ook helemaal jouw ding en in de kleur roze wil jij nog niet dood gevonden worden. Huismus is jouw tweede naam en met een boek en een goede kop koffie ben jij al helemaal tevreden. Je bent onafhankelijk en graag alleen. Ook ben je heel ambitieus en ga je altijd recht op je doel af!

Rood
Zonder rode lippenstift ga jij de deur niet uit. En een paar hoge hakken, maken volgens jou elke outfit beter. Je bent een passievol persoon met een sterke mening. Mensen moeten jou niet boos maken, want dan hebben ze een slechte aan je. Voor de liefde doe jij alles en in de slaapkamer ben je niet te stoppen. Jouw motto is: alles of niets!

Paars
Jij bent een echte paars-lover en dat is te zien. Jouw kast zit vol met paarse kleding, schoenen en accessoires. Je karakter gaat heel erg twee kanten op. Aan de ene kant ben je heel rustig, maar aan de andere kant kun je ook heel hyperactief zijn en helemaal tot het naadje gaan. Je bent sowieso heel erg open-minded en misschien wel een tikje spiritueel.

Roze
Met een roze outfit kun jij de hele wereld aan. Ook je huis staat vol met roze accessoires trouwens. Jij hebt een zacht karakter en bent super vrouwelijk. De bitch uithangen kun je ook wel, maar dan alleen als mensen echt irritant zijn. Je bent een echte animalfreak en je kunt écht niet tegen dierenleed. Ook kun je niet zonder comfort en je wordt ook wel eens een beetje verwend genoemd, maar daar kun je wel tegen. Als je tenminste je maandelijkse spadagje hebt gehad.

Groen
Jij haalt jouw fashioninspiratie regelrecht uit de natuur en je kast hangt vol met wel honderd verschillende tinten groen. Je hebt een frisse en vrolijke persoonlijkheid, maar vindt het wel heel belangrijk om aardig gevonden te worden. Op een feestje probeer je altijd de sfeer goed te houden en je hebt een hekel aan ruzie. Ook ben je erg betrouwbaar en eerlijk. Jij zult nooit van je leven vreemdgaan.

Zwart
Voor jouw is zwart altijd het nieuwe zwart. Je draagt die kleur het liefst en mensen die zeggen dat zwart geen kleur is, moeten van jou heel snel hun mond houden. Jij houdt er niet van om in het middelpunt te staan, maar vindt het stiekem wel leuk om anders dan anderen te zijn. Je bent heel creatief, maar soms neem je het leven iets te serieus.

Wit
Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter draag jij het liefst all white everything outfits. Wit vind jij zo heerlijk fris en clean! Jij bent een echte perfectionist en stopt niet voordat je helemaal tevreden is. En dat is niet snel. Mensen zeggen vaak dat jij een open boek bent, want jij hebt je hart op je tong. Je bent eigenlijk altijd optimistisch en je kunt echt niet tegen mensen die negatief zijn.

Geel
Jij haalt de zon graag in huis, met een garderobe vol met gele items. Je bent een avontuurlijk persoon met een bucket list van hier tot Tokio. Je hebt een flinke dosis humor, waar anderen vaak helemaal stuk om gaan. Ook ben je veel bezig met jezelf ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. Maar ondanks je vrolijke aard, ben je wel snel geïrriteerd.

Grijs
Jij mag dan misschien wel een serieuze verslaving hebben aan grijze items, een grijze muis ben je echt niet. Je bent het middelpunt van elke ruimte die je binnenstapt en met je charmes wind jij iedereen zo om je vinger. Je doet graag dingen alleen en komt heel beheerst over. Soms zelfs een beetje emotieloos.

Bruin
Jouw wardrobe bestaat uit heel veel tijdloze items en zonder je bruinleren tas ga jij nooit de deur uit. Je bent lekker down-to-earth en kunt totaal niet omgaan met zweverige types. Met lekker eten en drinken en goed gezelschap maak je jou helemaal blij. Nieuwe dingen doen is niet echt voor jou weggelegd en je zit het liefst thuis. Soms kun je daardoor wel een beetje saai kunt overkomen.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron