Beauty / Gezicht
Gezicht

Beauty overzicht van februari

Reageer

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan zijn.

Februari was de maand van nieuwe goede voornemens die in januari gefaald waren. Juist als je op ontdekkingsreis gaat naar de nieuwe, verbeterde versie zelf kom je van alles tegen .


Rituals valt onder ieders all time favorites. Logisch, want álles van dit merk is chill. Na ongeveer alles geprobeerd te hebben werd het tijd voor een nieuwe variant. De TAO-lijn is een aanwinst voor amandelliefhebbers, want hij deed ons denken aan amandelspijs. Toch blijft onze voorkeur bij Happy Orange en Rice Milk and Cherry Blossom. Links op de foto zie je de schuimende douchegel en rechts op de foto zie je een romige Wai Wang scrub. In chronologische volgorde €8,00 en €19,50.


Eau Sereine is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Zo hebben we hier op links een ouderwetse Cologne en op rechts Relaxing Pillow Mist. Beide ruiken heerlijk fris. De Relaxing Pillow Mist spray je op je kussen zodat je er slaap wordt opgewekt en je heerlijk kunt indommelen. Heel rustgevend.


Eeuwige liefde voor Estée Lauder. Van links naar rechts: Revitalizing Supreme, Pure Color Envy Sculpting Gloss en Double Wear Infinity Waterproof Eyeliner (23,50). Dat vooral de foundation van het merk is vergroeid met het gezicht van redacteur Mariëlle, kon je al eerder leven in het Beauty-Overzicht van november. Kwaliteit vinden we heel belangrijk als het op make-up aankomt. Hiermee geef je wel je eerste indruk weer. Estée Lauder kun je heel natuurlijk aanbrengen en dat zien we graag.


Urban Decay Gwen Lipstick is de baby die is ontstaan uit de liefde tussen Gwen Stefani en Urban Decay. Een lipstick met een rode kleur zoals rood bedoeld is. Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €24,70. Iedereen die van beauty houdt, houdt van Urban Decay. Urban Decay met haar mooie, intense kleuren en kwaliteit ten top.


Dermalogica multi-active toner is echt briljant. Je kunt hem na je reinigingsproces gebruiken, maar je kunt het ook gewoon over je make-up sprayen om je huid wat op te frissen zo rond een uurtje of 4. Heel chill als je na een dag werken nog een afspraak hebt of als je uren in het vliegtuig hebt gezeten. Vrouwen.nl vliegt van 10 tot en met 13 maart naar de sneeuw, waarbij het nog weleens van pas zou kunnen komen in het vliegtuig (de flacon is 50.ml, dus mag mee in de handbagage. Deze toner is verkrijgbaar voor €13,75. Wil je onze sneeuwpret volgen, volg ons dan op Instagram waar we live verslag doen en daarna kun je alles over de reis lezen op de website.

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen