Een ode aan de Fiat 500C

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Vrouwen zouden niet kunnen autorijden, niet kunnen inparkeren, we houden niet van auto’s en zullen nooit zelf een band verwisselen. Oké, dat laatste is in 70% van de gevallen waar (volgens onderzoek van LeasePlan), maar de rest is allemaal onzin. Vrouwen houden wél van auto’s. Dat bewijst ons artikel met 6 redenen waarom je een SUV moet rijden maar even met meer dan 5000 views.


Vandaag gaan we mooi verder op auto-toer. Wist je namelijk dat je al voor €249 per maand een Fiat 500 met OPEN DAK kunt leasen? Het is algemeen bekend (vinden wij) dat de Fiat 500 dé leukste auto is voor vrouwen. Oké, de Toyota Aygo (€209 per maand) en de schattige Fiat Panda (€194 per maand) mogen er ook wezen en we vinden zo’n zelfgepimpte Opel Adam ook wel tof, maar hallo: Fiat 500! En daarom publiceren we vandaag een ode aan de Fiat 500 Cabrio; we zetten een paar beauties voor je op een rijtje.

Oh en dat leasen hè, dat is dus ideaal. Via Private Lease kun je voor een vast bedrag per maand een auto huren, inclusief alle kosten die bij autorijden komen kijken. Je bent al verzekerd, betaalt wegenbelasting, als je pech hebt heb je geen onverwachte kosten en zelfs als je band verwisseld moet worden, je een sterretje in de ruit hebt of als het oliepeil gecheckt moet worden: LeasePlan staat voor je klaar. Je hoeft alleen nog zelf te tanken. I-de-aal. Nu dat duidelijk is ga je dus nóg meer genieten van deze Fiat 500c. Die wil je. Voor €249 per maand!


Met je boyfriend op vakantie naar Frankrijk en langs de kust rijden in je open Fiat 500... *zwijmel*


Of maak een tripje naar een ander zonnig land en GOOI OPEN DAT DAK!


Maak de blits in een of ander hip Italiaans dorp met je Fiat 500C! Wij zien het voor ons.


Die wit met rode variant is wel onze favoriet. Wat een hip ding!


Zie je jezelf al zitten met een vriendin in deze toffe scheurbak? Wind in de haren!


Deze auto staat eigenlijk overal goed bij. Bij je outfit, bij de omgeving. Wedden dat hij zelfs in de regen het zonnestraaltje op de weg is? (Wel even het dak dicht doen dan...).


Roadtrip! Of je nu met vriendinnen naar Otterlo sjeest, naar Parijs of naar Scheveningen; je komt altijd in stijl aan.


Zon op je bolletje en gáán! Wij zijn om.

Ben je op zoek naar een nieuw autotje? Bestel hem online. Ja, echt: je kunt online je auto bestellen.

- Dit is een advertorial -

bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron