Dit zijn de beste manieren om je beter te voelen als je een slechte dag hebt

Vrije tijd door Maya Luz

Ugh, slechte dagen, we hebben ze allemaal weleens. Het kan zo vervelend zijn om na een slechte dag thuis te komen met een slecht humeur. Gelukkig hebben wij een aantal super leuke manieren om je weer beter te voelen! Dit zijn onze favorieten.

Lees ook: 10x redenen waarom je blij wordt van de herfst

Maak je favoriete maaltijd

Lekker eten is altijd een goede manier om je beter te voelen. Ga onderweg naar huis langs de supermarkt en sla de ingrediënten in om je favoriete maaltijd te maken. Ga vervolgens in de keuken staan en zet je favoriete playlist op en maak al dansend en zingend je avondeten klaar. Vergeet ook het toetje niet! En mocht je nou te moe zijn om in de keuken te gaan staan, dan kun je altijd een comfort maaltijd bestellen bij je favoriete restaurant!

Hou een privé concert voor jezelf

Soms is gewoon even lekker zingen en dansen de beste manier om de slechte vibes van je af te schudden. Zet je favoriete meezing muziek op en ga gewoon even los. Dance like nobody's watching! Niemand kan lang chagrijnig blijven als ze meezingen met hun favoriete nummers toch? Als je alleen woont kun je dit alleen doen, maar als je familie en/of huisgenoten willen meedoen is natuurlijk net zo gezellig.

via GIPHY

Zet je lievelingsfilm op

Heb je meer behoefte aan een rustig avondje op de bank? Zet dan je favoriete film of serie op. Pak een zacht dekentje, kussens en snacks en zak lekker onderuit. Leg je telefoon weg of zet deze op stil zodat je je volledig op de film kunt focussen.

Bel met je beste vriend(in) en vertel hen over je slechte dag

Soms is je hart luchten bij je bestie de beste manier om om te gaan met een slechte dag. Bel of Facetime je bestie en vertel ze alles dat je dwarszit. Een luisterend oor kan echt enorm helpen wanneer je gefrustreerd bent. En nadat je alles eruit hebt gegooid kunnen jullie het gesprek verplaatsen naar veel leukere onderwerpen!

Maak een mooie wandeling

Heb je even behoefte aan stilte? Dan is het ook fijn om een mooie wandeling te maken. Ga lekker wandelen door de stad of op een rustige plek zoals het strand, het bos of een park. Doe je oortjes in en zet wat muziek op zodat je ongestoord kunt wandelen en even lekker kunt uitwaaien.

Gooi je frustratie eruit

Tot slot komen we met het zware geschut! Heb je veel opgebouwde frustratie omdat alles vandaag gewoon fout ging? Dan is het heel lekker om je frustratie eruit te gooien. Dit kun je verbaal doen, bijvoorbeeld door even letterlijk te schreeuwen. Maar je kan je frustratie ook op papier zetten. Wil je het liever fysiek uiten? Ga dan bijvoorbeeld sporten en stort al je opgebouwde frustratie in je work-out. Geloof ons, die gewichten in de sportschool komen een stuk makkelijker omhoog met wat opgebouwde woede!

Lees ook: Dit is waarom we vaak de eerste nacht slecht slapen in een vreemd bed