5 Dingen die iedere vrouw van een man wil horen

Lifestyle door Renée

Mannen... We zijn er gek op. Zeker als ze à la Barry Atsma super zwoel tegen je praten en ze je een kopje thee aanbieden. Jep, dan glijden wij wel van onze stoel. Maar er zijn nog meer dingen die we kunnen waarderen uit de mond van een man. Een complimentje kan nooit kwaad! Als een man de volgende 5 dingen tegen je zegt is hij in ieder geval een blijver.


1. Je ziet er fantastisch uit

Hé, dat wil iedere vrouw horen als ze haar best heeft gedaan op haar outfit, make-up en haar. Vrouwen zijn nu eenmaal 9 van de 10 keer gevoelig voor dit soort complimenten. Kom maar door!

2. Lekker
... Als je hem aan het pijpen bent. Altijd fijn om te horen dat je wederom goed bezig bent. ;-)


3. Je wordt een goede moeder

Of je nu rammelende eierstokken hebt of niet, het is altijd fijn om te horen als je vriend zegt dat je later een goede moeder wordt. Sterker nog, het is nog beter als hij zegt dat jij degene bent waarmee hij kinderen wil krijgen. Ahhhh!

4. Je hebt gelijk
Want duh, iedereen wil z'n gelijk halen. En voor sommige mannen is het nu eenmaal moeilijk om toe te geven dat jij goed zit. Ha.


5. Je hebt goed gekookt

Een beetje waardering op z'n tijd is best fijn. Daarom is het ook prettig als hij je vertelt dat je echt goed gekookt hebt. Vooral als je misschien helemaal geen keukenprinses bent...

Bron, bron en bron