Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

5 tips om een lange relatie leuk te houden

Niets zo fijn als een lange relatie met de persoon waar je jezelf oud mee ziet worden. Hé, vrienden zijn niet voor niets zo jaloers op jullie stabiele relatie. ;-) Maar je herkent vast wel de momenten waarop jouw lange relatie soms een tikkeltje saai wordt. Geloof ons, met de volgende 5 gouden tips blijft het vuurtje branden.


1. Organiseer een date night en doe eens iets anders

Handen omhoog als je op een date night uit eten gaat. Kijk, uit eten gaan is ideaal want 1. iedereen moet eten en 2. dan kun je mooi bijpraten. Maar doe eens iets anders op date night om je relatie een beetje op te schudden. Ga niet uit eten, maar bijvoorbeeld wel naar een comedy club of ga desnoods bowlen om het competitieve in elkaar naar boven te halen. En sluit af met seks, altijd.

2. Heb seks
Surprise, suprise: seks is heel belangrijk om je relatie leuk te houden. Verras hem daarom met een spannend setje of doe desnoods een lapdance. Wedden dat je de hele avond zijn aandacht hebt?


3. Doe iets nieuws
Ga eens iets doen wat jullie allebei willen doen, maar waar jullie nooit tijd voor maken. Organiseer het liefste wel iets wat jullie samen kunnen doen, zoals een dansles.

4. Ga op vakantie
Eens in de zoveel tijd moet je er samen even uit. Een weekendje weg, een roadtrip naar Frankrijk of juist een verre reis: het is maar net waar je op dat moment behoefte aan hebt.


5. Herbeleef je eerste date

Ga naar de plek waar jullie je eerste date hadden en herbeleef dat moment opnieuw. Dat haalt vast en zeker leuke momenten naar boven!

Bron, bron en bron