8 Standjes die beter werken mét vibo

Intiem door Mariëlle

Je vibrator of je vriend? Je vibrator of je vriend? Keuzes, keuzes... Misschien vergemakkelijkt dit artikel het doorhakken van de knoop. Want met deze standjes kies je voor allebei de opties!

1. Klim bovenop je vriend als een ware cowgirl. Jij stijgt op hem en hij houdt jouw onder controle met je trillende vriend.

2. Jullie liggen allebei op je zij met de gezichten naar elkaar toe, jullie benen kruisen elkaar, waardoor jullie in een soort X-vorm liggen. Jullie hebben zowel penetrale als vibrale (is dat een woord?) stimulans.

3. Ben je in voor een vluggertje? Ga dan op een tafel (of bureau) zitten en laat je door hem penetraal bevredigen en zorg dat je de vibrator in de aanslag hebt.

4. Stomend, staand onder de douche. Oh. My. God. Je weet niet wat je meemaakt. Let wel: je vibrator moet wel tegen een spatje water kunnen.

5. Ga je op rug liggen met een kussen onder je kont, houd je benen ongeveer een meter uit elkaar en zorg dat ze in een hoek staan van 90 graden (hier komen dan eindelijk de lesjes wiskunde van pas). Laat hem zijn eigen kunstje doen met zijn eigen kleine vriend (als in: penetratie) en betrek jij jouw trillende vriend er dan even bij?

6. Doggy style! Doggy style is sowieso al favoriet onder velen, maar heb je het ooit in combinatie met een vibrator geprobeerd? Doen.

7. Pijp hem en zet de trilfunctie op zijn ballen. Dan weet híj niet wat hij meemaakt.

8. Hij ligt achter je en jullie voeren een soort liggende doggy stijl uit. Je ligt dus met je rug naar hem toe. Jij ziet zijn gezicht niet en hij heeft alle touwtjes in handen. En een vibrator waarmee hij jou tegelijkertijd bevredigt.

Bron, bron, bron