Beauty / Gezicht
Gezicht

5 Beautyproducten die je deze maand eens moet proberen

Reageer

Op de Vrouwen.nl redactie houden we ervan om nieuwe beautyproducten te proberen en juist daarom is de Beautybox voor ons iedere maand weer een cadeautje. Zo ontvingen we ook deze maand weer een gloednieuwe box met vijf beautymusthaves die passen bij deze tijd van het jaar. Denk aan de juiste verzorging voor hand en haar plus drie producten waarmee je een mooie ooglook creëert. Kijk maar mee!


In de Beautybox van januari krijg je de volgende producten:
- Unwash Bio-Cleansing Conditioner
- Aldo Vandini Comforting Handcream
- BeautyUK Lash 2 the Max Mascara
- BeautyUK Ash Brown Eyebrow Pencil
- BeautyUK Eyeliner Pencil Black


Unwash Bio-Cleansing Conditioner
Je haren wassen met shampoo? Dat is met de Unwash Bio-Cleansing Conditioner verleden tijd. De unieke co-washing formule verwijdert dagelijks vuil en residu uit het haar zonder de natuurlijke oliën aan te tasten.


Aldo Vandini Comforting Handcream
Jouw handen verzorg je deze winter met de heerlijk ruikende Aldo Vandini Comforting Handcream. De verzorgende handcrème komt in een handig formaat zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien wordt de huid door de macadamia olie goed verzorgd.


BeautyUK Lash 2 the Max Mascara
Toe aan een nieuwe mascara? Probeer dan eens deze BeautyUK Lash 2 the Max Mascara! Dit is de nieuwste mascara van BeautyUK en het belooft binnen no time volumineuze en dramatische wimpers te geven.


BeautyUK Ash Brown Eyebrow Pencil
Eén van de belangrijkste dingen aan het gezicht zijn de wenkbrauwen. Daarom komt dit wenkbrauwpotlood van BeautyUK zo goed van pas, omdat het extra veel pigment bevat waardoor je wenkbrauwen snel en makkelijk worden gedefinieerd.


BeautyUK Eyeliner Pencil Black
Maak je ooglook af met een zwart oogpotlood, zoals deze van BeautyUK. Het is een zacht oogpotlood waarmee je een strakke lijn kunt zetten, maar die je ook kunt vervagen als je dat mooier vindt. Onmisbaar in je make-up tas dus!

Bestel de Beautybox hier.

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen