Wat als... de Febo gezond was

Eten door Mariëlle

Wat als de Febo gezond was. En chips? En dan bedoelen we dat ALLES wat de Febo verkoopt gezond is. Kroketten, frikadellen, hamburgers, saus. Everything, you name it! We wish! We zouden er echt alles, of in ieder geval heel veel, voor over hebben om deze fantasie naar de werkelijkheid te trekken. Tot het zo ver is (mocht het er ooit van komen) kunnen we er alleen maar over filosoferen. Want wat zou er gebeuren als de Febo echt gezond was?Onze levensstijl zou totaal anders zijn. Hashtag omgekeerde wereld.

We zouden voorkeur geven aan andere snacks. Healthy snacks, zoals kroketten enzo.

We zouden super slank zijn en we durven daar wel aan toe te voegen dat we kerngezond zouden zijn. Eat some fried food a day keeps the doctor away.

Het volhouden van een gezonde levensstijl? Eitje!

Er zouden dan kookboeken op de markt komen waarin je recepten kunt vinden hoe je het beste de Febo kunt namaken.En Rens Kroes vertelt dan hoe ze vroeger altijd al frietjes en kroketten at die ze samen met haar opa en oma zelf maakte. De aardappelen om de friet van te maken haalde ze van het land van pake en beppe en het vlees voor in de kroketten kwam van hun eigen kalfjes.

Hoe had onze healthy week er dan uitzien? Dan zouden we nog meer kroketten eten!

Zouden we dan op Febo leven? Euh... Jaha!

Of zou de Febo dan een stuk minder lekker smaken omdat het 'rebelse' randje er dan vanaf is. Verboden vruchten zijn nu eenmaal altijd lekkerder.

Als je het te vaak eet gaat de lol er misschien best vanaf.Als Febo gezond zou zijn, zou boerenkool dan ongezond zijn? En zouden we dan ineens een obsessie krijgen voor boerenkool? Puur omdat het 'niet mag'?

Zouden we dan ineens saus met friet eten in plaats van andersom? Hé, álles bij de Febo is gezond, dus ook de saus. Saus als soep met croutons van friet! Myum!

Ontbijt, lunch, avondeten, we zouden slápen in de Febo.

Heerlijk als je onbeperkt én zonder schuldgevoel kunt afteren in de Febo.

Hoe meer Febo je eet, hoe slanker je wordt.Eindelijk een dieet dat we kunnen volhouden.

En dat we wíllen volhouden.

Dan zouden we het natuurlijk ook aan onze baby's voeren, die frietjes.

Het eerste babyhapje is een kroket.

Op #fitgirl komt het hele Febo-assortiment voorbij. En #Feboleven zou dan ook in het leven geroepen worden.Massa's bloggers die in hun hand een kroket houden voor een mooie, totaal random achtergrond en dan een handselfie maken. Je kent het wel.

Super 'hipster-like' spreek je af met je 'medehipsters' in de Febo.

In plaats van Starbucks koffie wandel je übercool naar kantoor met een beker milkshake in je hand van -jawel- de Febo.

Oké, wij zijn bij de Febo aan het doen alsof het heel gezond is. Doei!

Bron, bron, bron, bron, bron