Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WOW! Kwart van de mannen draagt z'n onderbroek twee dagen!

Yuk, weet je hoe weinig mensen het textiel wassen dat ze dagelijks gebruiken? Het is echt ongelooflijk, maar we sommen het voor je op en vertellen je meteen hoe het wél moet.Dezelfde onderbroek draag je bijvoorbeeld niet twee dagen achter elkaar, zoals een kwart van de mannen en 7% van de vrouwen doet. Nee, nee, je onderbroekje moet je elke dag verversen. En het beste is om elk jaar nieuwe te kopen en van de oude voorgoed afscheid te nemen.Wat pyjama's betreft zijn juist de vrouwen ranziger. Jonge vrouwen kunnen hun nachtkleding zelfs 17 dagen dragen en jonge mannen dragen hun pyjama's zo'n 13 dagen. Dit moet terug geschroefd worden naar maximaal 7 dagen.

Vaatdoeken zijn ook zo'n ding. Die moet je niet na op opvegen van de melk, opgepropt in een hoekje op het aanrecht verstoppen. Die moet je goed afspoelen, uitwringen en uithangen zodat het goed kan drogen. Vervang ze elke maand definitief.De handdoeken waarmee je je na het douchen afdroogt kunnen na drie droogsessies zelf ook wel een douche gebruiken.

De meeste mensen wassen hun beddengoed één keer in de twee weken. Let wel: je ligt er elke nacht ongeveer 6-8 uur in te stinken. Is dat niet hetzelfde als wanneer je twee weken achter elkaar dezelfde kleren draagt? Zo moet het wel: sla de lakens na het ontwaken open, maak je bed vooral niet op en was het beddengoed elke week.Bijna de helft van de mensen wast hun kussens en dekbedden NOOIT (tenzij je een kat hebt die op je bed piest, dan moet je wel). Dekbedden en kussens moeten om de paar maanden gewassen worden (minimaal twee keer per jaar) en vervang ze om de twee tot drie jaar.

En het laatste pareltje dat echt nooit iemand vervangt: tandenborstels. Die stop je minimaal twee keer per dag in je mond om ze daarna te laten opdrogen en de volgende dag weer hetzelfde te doen. Die dingen moeten dus elke drie maanden vervangen worden of als je ziek bent geweest.

Wow, wist je dit? Wie kan hier nog een lesje van leren?

Bron, bron, bron, bron, bron