Lifestyle / Eten
Eten

OMG: gaat de McDonald's binnenkort deze verandering door?

Reageer

Er zijn weinig mensen die niet van de McDonald's houden. Vooral na (of tijdens) een avondje stappen wordt de uitspraak "even maccie doen?" vaak gehoord. Logisch ook, want je lichaam heeft zin in vetten om de alcohol in je lichaam af te breken.

In China is de McDonald's bezig met een MEGA grote verandering. Het lijkt wel een soort van saladebar te worden. WOW! De nieuwe McDonald's is veel ruimer en opener gemaakt waardoor je meteen makkelijk overzicht hebt waar iedereen zit en waar je nog kan gaan zitten. In de vitrines liggen alle ingrediënten en je burger wordt dus echt voor je neus klaargemaakt.

En dan nu het beste: je kan zelf je burger samenstellen! In Australië en Nieuw-Zeeland kan dit al, maar bij het conceptrestaurant is dit iets nieuws. Wij stellen ons al mega burgers met veel kaas, maïs en augurkjes voor. Plus je hebt de geweldige mogelijkheid om quinoa bij je burger of salade te doen. OMG hoe super nice! Ook zien de burgers en patatjes er niet meer zo uit als ze nu zijn. Veel meer healthy en verantwoorder lijkt wel (voor zover fastfood dat kan zijn).

Het concept van de McDonald's heet McDonald's Next. We herkennen niks van het restaurant van nu terug. Interessante ontwikkeling. Zou het ook worden doorgetrokken naar Europa?

Bron, bron, bron, bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen