Deze super sexy dokter is single en wil met jou op date

Lifestyle door Nicole

Hij is 27 jaar, komt uit Amerika, heet Mikhail Varshavski en is op zoek naar jou! Dr. Handsome roept namelijk vrouwen op om op een romantische date met hem te gaan. Volgens mij hoef je daar niet lang over na te denken. Het is een dokter, hij is knapper dan knap en is ook nog eens ontzettend goed voor mensen. Benieuwd waarom? Lees dan verder.

Maar we nemen eerst even een momentje om naar deze man te kijken.
En weer back to business.

Mikhail werkt in het Overlook Medical Centre Summit in New Yersey en is in November 2015 door het Amerikaanse tijdschrift People Magazine verkozen tot ‘Sexiest doctor alive’. Daar zijn wij het wel mee eens, toch?

Maar wat Dr. Handsome nog leuker maakt is dat hij een eigen foundation heeft opgezet genaamd: Limitless Tomorrow. Het geld dat de foundation heeft opgeleverd gaat naar studenten die hun studie niet kunnen betalen. Mikhail vindt dat iedere student zijn of haar carrièredoel moeten kunnen bereiken.


Om het geld bij elkaar te sprokkelen roept deze hottie dames op om 10 dollar te doneren door op zijn Instagramprofiel te klikken. Als je dat doet dan maak je jezelf meteen kandidaat en kun je een dreamdate met Dokter Mikhail winnen. De date is geheel verzorgd met een vlucht, hotel en diner in *trommelgeroffel* NEW YORK. Wij weten genoeg. Doctor here we come!

Bron, bron, bron, bron, bron