Beauty / Gezicht
Gezicht

Win: Unwash producten voor perfect glanzende lokken

Als we op de Vrouwen.nl ergens veel tijd aan besteden, dan moet het wel ons kapsel zijn. Dat vinden we misschien wel belangrijker dan make-up! Omdat we regelmatig met de föhn en haartang in de weer zijn, zijn we ook geïnteresseerd in haarproducten en nieuwe manieren om je haar zo mooi mogelijk te krijgen. Zo maakten we kennis met het merk Unwash waarmee je haar kunt wassen zonder de natuurlijke oliën aan te tasten. Met andere woorden: je haar droogt niet uit zoals je met sommige shampoos hebt. Daar willen we meer over weten!


Geen nood als je Unwash niet kent, want het merk is harstikke nieuw in Nederland. Het is pas sinds kort verkrijgbaar en Vrouwen.nl mag je alvast een sneak preview geven. Wat zeggen we? We geven je zelfs de kans om de producten uit te testen. Op die manier kun je zelf ervaren hoe Unwash werkt, want met deze producten ga je leren om je haren op een andere manier te wassen. Je haar voelt schoon als je het met een traditionele shampoo wast, maar tegelijkertijd strip je je haren van de natuurlijke oliën. Het gevolg is dat je haar droog aanvoelt en er dof uitziet. Met Unwash schijnt dat verleden tijd te zijn, omdat je met deze producten op de Emulsion Co-Wash Method wast. De Emu-watte? Het is een nieuwe manier waarbij je shampoo eigenlijk skipt. Met deze methode was je je haren op een milde manier, waardoor het niet alleen schoon is maar ook nog eens vocht insluit en glanst. De Emulsion Co-Wash Method is trouwens ook ideaal als je je haren verft, omdat het de kleur behoudt waar normale shampoos de kleur doen vervagen. Dat klinkt ideaal, maar hoe was je je haren dan?

Het werkt als volgt:
1. Maak het haar nat
2. Breng het product, zoals bijvoorbeeld de Bio Cleansing Conditioner, aan in je haren
3. Masseer het in
4. Kam je haren door met je vingers of een brede kam
5. Goed uitspoelen met lauwwarm water, et voilà!

Kind kan de was doen. De voordelen van Unwash zijn dat het snel is, haarbreuk voorkomt, zachter en glanzend haar geeft, hoofdhuid gezond houdt en kleur langer behoudt. Enne... Vrouwen.nl zou Vrouwen.nl niet zijn als we je niet kennis zouden laten maken met de producten en daarom maken we twee Vrouwen.nl lezeressen blij. Eén winnares wint de complete Unwash set (zie foto hieronder) en één winnares krijgt de Unwash Bio-Cleanse Conditioner. PS: Niet gewonnen? Niet getreurd! In de Beautybox van januari vind je de Unwash conditioner zodat je die alvast kunt testen.


Wat moet je doen om te winnen?

Laat ons in het onderstaande winactie-formulier weten waarom je een Unwash pakket wil winnen en like de Facebook-pagina van Unwash.