Beauty overzicht van januari

Gezicht door Mariëlle

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan zijn.

Deze maand hebben we weer wat beautyproducten uit onze routine geplukt én we hebben een heel mooi merk ontdekt.


Ellis Faas Concealer
Vogue Parijs noemt de Amsterdamse Ellis Faas één van de meest invloedrijke makeup artists van deze tijd. Leonie had veel goede verhalen gehoord over de concealer van Ellis Faas en móest het toch echt eens zelf proberen. De concealer is verkrijgbaar op de website van Ellis Faas voor €29. Een beetje prijzig, maar het is het helemaal waard. Check, de bovenste foto is een voor-foto en de onderste foto is een na-foto:


Sally Hansen
Sally Hansen lanceert tien nieuwe kleuren in de Miracle Gel Volumizing Top Coat 2.0-lijn en deze zes vonden wij de mooiste kleuren. Van links naar recht: 365 S-teal the Show, 339 Electic Pop, 740 Miss Wanderlust, 589 Punk-ish Purple, 690 Tipsy Gypsy en 429 Scarlet Starlet. Over deze lakjes moet je nog wel de speciale Miracle Gel Volumizing Top Coat 2.0 aanbrengen voor het bedoelde effect. Een aantal van deze lakjes is al verkrijgbaar bij Bol.com.


Aveda Shampure Dry Shampoo
Deze droogshampoo is in poedervorm. Je 'pompt' hem als het ware in je haar. Hij ruikt heel lekker naar citrus en als het in je haar zit voel je hem niet meer. Het is helemaal puur en op natuurlijke basis. Deze droogshampoo is verkrijgbaar voor €29,50 en op Aveda.nl kun je zien waar het verkrijgbaar is bij jou in de buurt.


LookX Exclusive Eyeliner nr. 08 Chocolate Matt
Mariëlle heeft een manier gevonden om haar zwarte Lancôme oogpotlood minder hard over te laten komen. Zeker met een wit wintervelletje kan je gezicht een grijzige gloed krijgen als je zwarte eye-liner gebruikt (is haar idee). Wanneer je eerst een dikke streep zet met deze LookX Exclusive Eyeliner nr.08 Chocolate Matt en daarna een dun streepje met zwart oogpotlood, breng je een extra dimensie aan en oogt de lijn boven je oog wat warmer. Je kunt natuurlijk ook alleen dit potlood gebruiken. Werkt heel goed voor een boho-look. Hij is verkrijgbaar op LookX.com voor €17,65.


Herôme Wonderpen
Nooit meer beschadigde nagelriemen met de wonderpen van Herôme. Geen gedoe met lekkende kwastjes door te grote hoeveelheden. Hiermee smeer je je nagelriemen in voor het slapen gaan en de dag daarna merk je al verschil. Zeker met dit gure weer mag je je nagels best wat extra liefde geven. En dat krijg je wel van Herôme. Bij Bol.com heb je hem al voor €9,99.


Leonie houdt van haar haar. En ze houdt er nog meer van als het volume uitstraalt en glanst. Ze is nu enorm fan van ?L’Oréal Paris Elvive Nutri-Gloss Luminizer Gloss Spray, omdat haar haren dan meteen gaat glanzen. Ze heeft het zelfs voor ons gedemonstreerd om ons te overtuigen. Met succes want we zagen het inderdaad meteen! Ook dit pareltje is verkrijgbaar bij Bol.com. Voor €7,99 heb je hem al in the pocket.