5 Cosmetica producten die iedere vrouw in huis moet hebben

Gezicht door Renée

Toegegeven, de ene vrouw is gek op cosmetica, de ander geeft er niets om. Maar welke cosmetica producten zijn musthaves in jouw make-up tas? Vrouwen.nl's Renée is een ware beautyjunkie en helpt je een handje. De volgende 5 producten hoort iedere vrouw ten alle tijden te hebben.


1. Foundation

Foundation is een love it or hate it cosmetica product. Toch kan geen vrouw zonder, zelfs als je het niet elke dag gebruikt. Is je huid vlekkerig, heb je last van onzuiverheden of heb je behoefte aan een egale, frisse huid? Dan is foundation precies wat je nodig hebt. Wie haar collectie graag zo klein mogelijk houdt kan het beste voor een compact foundation gaan. Zo'n foundation kun je zowel thuis als onderweg gebruiken voor een touch up.


2. Blush

Blush is onmisbaar in je make-up tas. Sterker nog, blush kan je look maken of breken. Oké, dit klinkt wel heel overdreven, maar het is nu eenmaal zo dat iedere vrouw er een stuk beter uitziet met een blosje op haar wangen. Zo lijkt het alsof je net een flinke wandeling hebt gemaakt terwijl je misschien die dag niet eens zo lekker in je vel zit. Vooral nu het winter is mag blush niet ontbreken. De tip om de juiste kleur te vinden is door te kijken naar de kleur van je wangen als je net hard gefietst hebt of aan het blozen bent. Zo'n kleur staat jou het beste.


3. Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwen zijn gezichtsbepalend. We durven te wedden dat je niet meer zonder wenkbrauwpotlood kunt zodra je het één keer hebt geprobeerd! Volg de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen om het bij te tekenen en kam vervolgens de wenkbrauwen door voor een natuurlijk resultaat. Wenkbrauwen maken zo'n verschil dat dit misschien wel het belangrijkste cosmetica product is dat je moet hebben.


4. Mascara

Ah, welke vrouw kan niet zonder mascara? Of je nu voor een natuurlijk resultaat gaat of juist voor een zwoele oogopslag: met de juiste mascara krijg je het voor elkaar. Genoeg reden om mascara in de top 5 musthave cosmetica producten te zetten dus. Tip: hoe dikker de mascaraborstel, hoe dramatischer het resultaat. Houd je van volumineuze wimpers? Ga dan voor een mascara met een flinke borstel. Als je juist van een natuurlijk resultaat houdt past een bruine mascara goed bij je.


5. Lippenstift

Iedere vrouw moet minstens één lippenstift in haar make-up tas hebben die op haar lijf geschreven is. Zo'n my lips but better-kleur die bij iedere gelegenheid past en die je desnoods nog zonder spiegel kunt aanbrengen. Ja, lippenstift heeft iedere vrouw in haar leven nodig. Of je nu naar je werk gaat of een date night hebt, lippenstift komt altijd goed van pas. Wist je trouwens dat je lippenstift ook als blush kunt gebruiken? Zo'n multitask cosmetica product is ideaal voor onderweg.

PS: Tegenwoordig bestel je cosmetica gewoon online! Bij de online drogist Drogisthuis bijvoorbeeld. Wel zo handig als je even geen tijd hebt om naar de winkel te rennen.

- Dit is een advertorial -

Bron, bron, bron, bron en bron