7 Tekenen dat de man waarmee je date niet goed genoeg is

Lifestyle door Renée

Daten is hartstikke leuk, vooral als je echt merkt dat jullie een klik hebben en dat je naar een relatie toewerkt. Toch zijn er een paar 'fouten' waar je rekening mee moet houden. Komen de volgende dingen je bekend voor? Dan wordt de relatie uiteindelijk niet zo fijn als je misschien verwacht...


1. Hij neemt geen initiatief.

Laat hij het altijd aan jou over om te bepalen wat jullie gaan doen? Dan is het overduidelijk dat hij geen initiatief neemt en dat verandert niet als jullie een relatie zouden hebben.

2. Hij is niet ambitieus.
Niets is zo sexy als een man die ambitieus is. Zit hij liever thuis dan dat hij hard werkt? Dan is het tijd om jezelf af te vragen of dat jouw ideale situatie is.


3. Hij maakt vervelende opmerkingen.

Er is een dunne lijn tussen een sarcastische of grappige opmerking maken en een opmerking die eigenlijk niet kan. Is hij irritant seksistisch of zegt hij dingen tegen je die je normaal niet zou pikken? Dan is het geen excuus om het goed te praten omdat 'ie zo verdomde knap is.

4. Hij komt te laat.
Iemand die standaard te laat komt - wat anders is dan fashionably late - is iemand waarmee je in de toekomst bonje krijgt.


5. Hij weet niet wat hij wil.

Hij houdt de boot af omdat hij niet zeker weet of hij wel of niet een relatie wil. Ain't gonna work.

6. Hij laat je niet jezelf zijn.
Je weet dat je je soulmate hebt gevonden als je je compleet op je gemak voelt bij hem. Geeft hij je niet die ruimte? Dan is dat een slecht teken.


7. Hij wil je veranderen of vice versa.

Het is nu eenmaal een feit dat je iemand eigenlijk niet kan veranderen. Als hij jou wil veranderen - of jij hem - in dit stadium, dan weet je eigenlijk al genoeg.

Bron, bron, bron en bron