WTF journaal van 23 december

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: vrouw slaapt door de geboorte van haar zoon heen, hond wordt door een auto meegesleept en in een Thais klooster liggen doden tentoongesteld.

Engelse vrouw slaapt door de geboorte van haar eigen zoon heen

Jody Robson (24) lijdt aan de zeldzame ziekte 'Kleine-Levin'-syndroom (KLS). Deze ziekte zorgt er voor dat je tussen de 12 en bijna 24 uur op één dag (!) slaapt. Je wordt eigenlijk alleen maar wakker als je moet plassen of even wat moet eten. Gelukkig is deze ziekte niet voor altijd en gaat het na een tijdje weer weg. Jody viel voor de geboorte van haar zoontje in slaap en twee weken later werd ze wakker. Haar man moest haar voorstellen aan haar eigen zoon. Wij denken dat haar zoontje met de keizersnede is geboren. Hoe wil je anders ooit gaan persen als je slaapt?

Golden retriever wordt honderden meters achter auto aangesleept

Een vrouw uit Soest ging wandelen met haar honden. Omdat ze ging instappen en niet alle honden tegelijk kon inladen deed ze de riemen vast aan de trekhaak. Per ongeluk was ze toen vergeten om één hond ook in de achterbak te doen. Volgens een ooggetuige reed de vrouw met 60 kilometer over de weg en rende de hond er zo goed als het kon er achterna. Toen ze door had dat er iets mis was door andere auto's die aan het seinen en toeteren waren, zette ze haar auto aan de kant en is de hond snel naar de dierenarts gebracht. De hond maakt het goed.

Doden liggen tentoongesteld in de bijzondere tempel Phrabat Nampu

Mensen die weten dat ze de dood naderen kunnen naar de tempel Phrabat Nampu in Thailand gaan. In deze tempel liggen namelijk honderden doden al opgebaard en achter een groot Boeddha beeld liggen veel zakken met as van de overledenen. Iel! In de tempel liggen niet alleen doden, maar ook heel veel zieke mensen die een ziekte hebben waarvan ze niet meer gaan genezen. De monniken verzorgen iedereen zo goed als mogelijk is en zorgen dat ze goed heen gaan. Best wel heftig toch? Check hier de foto's!

Bron, bron, bron, bron, bron