Kerstwinactie #14: de Healthbox voor jou en 4 vriendinnen

Eten door Mariëlle

Ja we zijn lekker op dreef met onze winacties. Want nu hebben we een goed excuus: Kerstmis is in aantocht. Vandaag mogen we vijf Healthboxen weggeven: één voor jou én vier van jouw vriendinnen die jij kiest winnen ook een Healthbox.

De oplettende kijker heeft al lang gezien dat wij Healthbox-fans zijn. Deze box hebben we namelijk nodig. We worden op de redactie zo vaak verwend met ongezonde dingen (chips, taart, drank, chocolade en ga zo maar door) dat we een motivatie nodig hebben om dit te compenseren, onze gezondheid op pijl te houden en onze gezonde ik te motiveren. We houden ontzettend van gezond eten én van ons lichaam, maar het is moeilijk om met zo'n druk leven vol verleidingen op het juiste pad te blijven.

Het leuke van de Healtbox is dat er alleen maar mooie producten in zitten voor meer dan de dubbele waarde dan de Healthbox kost. De Healthbox voorziet je niet alleen in een lading aan gezonde producten, maar inspireert en laat je ook nog eens kennis maken met producten waar je het bestaan niet eens van wist. Zo hebben wij al heel veel gezonde tussendoortjes ontdekt en hebben we onlangs kennis gemaakt met een antikatermiddel (echt een top product, hebben we erg dankbaar gebruik van gemaakt tijdens onze personeelsborrel), ananaschips (gezonde chips! Onze droom is uitgekomen!) en superfood pannenkoeken. Te gek toch? Alleen hiervoor houden we ons abonnement al aan!

Ja, ben je al warm? Doe mee met deze winactie dan! Vul het onderstaande winactie-formulier in (op je computer) en tag jouw vriendinnen waarmee je deze box wilt winnen in het bericht op Facebook dat hoort bij deze winactie.

Als je wat reviews van ons over de Healthbox wilt lezen dan kan dat hier.