Maak kennis met de Instagram husband

Lifestyle door Nicole

Wij vrouwen staan nou eenmaal graag op de foto. Het liefst worden we de hele dag gefotografeerd, want wie wil er nou geen perfecte foto van zichzelf? En waar houden vrouwen nog meer van? Juist, van kleding. We pronken het liefst de hele dag met onze perfect uitgezochte outfits. En deze perfecte foto inclusief perfecte outfit moet natuurlijk met de hele wereld worden gedeeld (oftewel: via Instagram).


Een cappuccino bestellen en meteen aanvallen? Oh hell no. Eerst een foto maken voor op Instagram natuurlijk. Dat onze cappuccino vervolgens koud is maakt ons natuurlijk niet uit. We hebben alles over voor die extra likes op onze Instagramfoto #latteart. En wie dwingen we om de hele dag die perfecte foto’s te maken? Juist, onze ‘Instagram husband’. Maar of onze ‘Instagram husbands’ deze gedwongen fulltime job nou echt leuk vinden? Dat is nog maar de vraag. Bekijk hier het hilarische filmpje.

Oh, en mocht je per se willen weten wat de redactie van Vrouwen.nl nou de hele dag uitvreet, dan kun je ons natuurlijk ook volgen op Instagram.

Bron