WTF journaal van vrijdag 4 december

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: leerling (13) bevalt in de toiletten van haar school, voormalig gevangene zit liever achter de ramen dan in de gevangenis en naakte man sluit zich vrijwillig op in een glazen bak.

Indiaas meisje van 13 bevalt in de toiletten van haar school

Het meisje klaagde over buikpijn, dus werd ze door haar leraar naar de wc gestuurd. Een klasgenootje ging met haar mee en even later komt ze terug met het nieuws dat het jonge meisje is bevallen. Iedereen is geschokt, niemand heeft gezien dat ze zwanger was. De 13-jarige was mager en had altijd wijde traditionele kleding aan. Wel wilde ze de afgelopen tijd niet meer mee spelen met haar klasgenootjes. Na de bevalling is haar buurman aangeklaagd, want die zou het meisje namelijk verkracht hebben.

Voormalig gevangene is liever een hoer dan dat ze in de gevangenis zit

Katelyn Findlay moest achter tralies voor een overval en het beledigen van politie. Eenmaal in cel werd ze ook nog beschuldigd van aanraden van een vrouwelijke medegevangene. De vrouw (die geboren is als man) is nu de hoerenbusiness ingegaan en vertelt dat het veel beter is dan in de gevangenis zitten. Ondanks dat ze het zelf noemt als haar lichaam verkopen aan living hell. Ze verdient 150 dollar per uur en zegt dat ze hier heel trots op is. Nou, you go girl!

Naakte man sluit zichzelf op in een transparante bak

Het is maar net waar je van houdt hè? De IJslandse student Almar Atlason (23) heeft zichzelf voor een experiment zeven dagen opgesloten in een transparante bak. Het is een experiment voor zijn school Iceland Institute of Arts. Almar zegt dat hij het cool vindt op veel verschillende manieren. Op zich snappen wij wel waarom hij het cool vindt, het is natuurlijk best wel spannend een week lang daar in je eentje zitten. Aan de andere kant is het vooral raar en apart. Het is maar net waar je van houdt. Je kan hem live bekijken via YouTube.

Bron bron bron bron bron