10 Dingen die je helemaal begrijpt als je slecht bent met make-up

Gezicht door Renée

Dat make-uppen niet voor iedereen weggelegd is moge duidelijk zijn. Op YouTube zie je hoe zelfs de jongste meisjes de knapste smokey eyes bij zichzelf maken, maar zodra jij aan de slag gaat lijk je meer op een in elkaar geslagen panda. De volgende dingen zijn daarom nogal herkenbaar als make-up zeg maar niet echt jouw ding is.1. Je snapt maar niet hoe meiden een winged liner voor elkaar krijgen. Als je met pijn en moeite je rechteroog hebt gedaan is het gewoon onmogelijk om de wing op je linkeroog hetzelfde te krijgen.
2. Contouren? WTF is dat?


3. Eyebrows on fleek mag dan wel een ding zijn, maar jij weet niet eens hoe je je wenkbrauwen moet bijtekenen dus laat je de boel lekker de boel.
4. Je houdt ervan om felgekleurde make-up te kopen terwijl je wéét dat je het nooit gaat dragen.


5. Keer op keer probeer je tutorials na te maken, maar het wordt nu eenmaal nooit hetzelfde zoals in het filmpje...
6. Je lipstick blijft nooit goed zitten. Het eindigt standaard op je tand of ergens halverwege je kin.


7. Collega's zijn dan misschien verbaast dat jij alleen met een beetje mascara en concealer onder je ogen de deur uitgaat, maar jij bent allang blij als je binnen 5 minuten klaar bent.
8. Het is nogal overweldigend om een parfumerie in te stappen met zoveel make-up. Waar begin je als je geen idee hebt wat alles überhaupt is?


9. Je hebt zoveel vragen. Breng je concealer voor of na foundation aan?
10. Het blenden van oogschaduw betekent voor jou gewoon zoveel lagen oogschaduw over elkaar aanbrengen totdat het er OK uitziet.

Bron, bron, bron, bron en bron