10 Redenen waarom een ex hebben zo slecht nog niet is

Lifestyle door Vrouwen redactie

Oké het klinkt misschien vreemd, maar het hebben van een ex is zo slecht nog niet. De lul die je vast en zeker veel pijn heeft gedaan en die je misschien echt nooit meer hoeft te zien, heeft toch iets goed gedaan voor je. Geloof je ons niet? We geven je tien redenen waarom het hebben van een ex zo slecht nog niet is.

1. Je ex heeft er voor gezorgd dat jij nu heel goed hebt geleerd dat het leven doorgaat en je echt niet wekenlang kan zitten huilen onder de dekens.

2. Hij heeft er ook voor gezorgd dat je veel sterker bent dan dat je voorheen was. Jij bent inmiddels glansrijk door je heftige achtbaan heen gekomen en zeker niet meer de softie die je was tijdens de verliefdheid.

3. Je hebt geleerd dat je echt wel meer dan één 'liefde van je leven' kan hebben. Wat voor onzin was dat überhaupt? Zoveel vissen in de zee!

4. Je bent niet meer zo snel head over heals als je eerst was. Je pikt dingen minder snel dan eerst en dat heb je allemaal te danken aan je vorige relatie.

5. Door de break-up ben je veel zelfstandiger geworden en weet je eindelijk hoe het is om in je eentje Netflix and Chill te doen. Minstens net zo leuk (oké zonder seks is het iets wat saaier misschien).

6. Je waardeert de liefde van je familie en vrienden nu nog meer dan toen je in een relatie zat.

7. Bedank hem maar goed dat je nu précies weet wat je vooral niet in een man zoekt.

8. Door hem heb je de kans gekregen om de échte man van je dromen te zoeken (en die ga je ook vinden!).

9. Zonder hem ga je een veel mooiere toekomst tegemoet en komen er betere dingen op je pad.

10. Bedank je ex voor de tijd die jullie samen hebben. Want toen het goed was, was het wel fijn en prettig. En daarvoor moet je hem kunnen bedanken.

Bron bron bron bron