Seks & relaties / Seks
Seks

7 tekenen dat je een goed seksleven hebt

Je benen niet scheren, na het sporten zonder te douchen lekker naast je partner op de bank ploffen... Allemaal dingen die erop duiden dat je je erg op je gemak voelt bij je partner. Maar is de seks ook goed? Lees hieronder de 7 tekenen waaruit blijkt dat jouw seksleven TOP is.

1. In the heat of the moment kunnen er soms rare geluiden uit je mond komen maar jij voelt je vrij om te zeggen, roepen of schreeuwen wat je maar wilt.

2. Je denkt tijdens de daad niet na of je haar wel goed zit. Een sekskapsel is per slot van rekening best wel heel erg sexy.

3. Als iets niet fijn voelt of als je liever van positie switcht dan vertel je dit zonder problemen aan je bedpartner. Goede communicatie is de sleutel naar goede seks. En daarnaast is iemand die weet wat hij of zij wil ook nog eens woest aantrekkelijk.

4. Woon je in een huis, dan zal je dit probleem misschien niet hebben. Maar woon je in een appartement met dunne wandjes? Dan kan het wel eens voorkomen dat je buurman of buurvrouw mee kan genieten van jouw onderonsje onder de dekens. Maar jij trekt je daar niets van aan. Jij vindt dat je in je eigen huis je eigen ding moet kunnen doen. En als je buren je de volgende dag een rare blik werpen haal je gewoon je schouders op #whatever.

5. Als je the day after spierpijn op een bepaalde plek hebt omdat je de nacht ervoor iets nieuws hebt geprobeerd, dan mag je jezelf een high five geven. Liever een vervelend gevoel, dan verveeld raken door die eeuwige missionaris positie. Maar experimenteer niet te veel met acrobatische standjes. Een ritje naar het ziekenhuis zou zonde zijn. ;-)

6. Een beetje research op internet is altijd goed. Je wil het spannend houden en je blijft jezelf uitdagen. Zorg er alleen wel voor dat je je internetgeschiedenis regelmatig wist voor je weet maar nooit.

7. Er is niets fijner dan je partner sprakeloos maken na de seks. En dat hij na zijn sprakeloze moment alleen de zin "dit was fantastisch" eruit weet te persen en je vervolgens stevig vastpakt. Dan mag je trots op jezelf zijn.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron