Kerstwinactie #3: 10 x de lievelingsmascara van Leonie: LOOkX mascara

Gezicht door Vrouwen redactie

Hoofdredacteur Leonie is helemaal fan van de mascara’s van LOOkX! En gezien wij graag delen willen we iedereen van dit fantastische effect laten meegenieten.

Waarom LOOkX?
Wat is er zo fijn aan de mascara’s van LOOkX? Leonie (begint al helemaal te stralen): “Ze doen precies wat een mascara moet doen. Ze brengen makkelijk en precies genoeg mascara aan en sepereren goed.” LOOkX booster complex is echt een briljante uitvinding, want het is mascara die je wimpers langer maakt. Niet alleen wanneer je de mascara aanbrengt, maar het groei complex verhoogt het groeitempo van je wimpers als je de mascara elke dag gebruikt.

De mascara’s van LOOkX geven een heel natuurlijk effect: alsof moeder natuur jou met de mooiste wimpers op de aardbol heeft gedropt. Klein detail: het staat ook nog leuk in je toilettas. Je begrijpt nu vast wel waarom het de favo van Leonie is.

Wat kun je winnen?
Wij mogen 10 x LOOkX Mascara Boost + weggeven. Laat ons via een desktop in het onderstaande formulier weten waarom net jij deze mascara nodig hebt en dikke kans dat hij snel op je deurmat ploft als je een goede reden hebt. Like ons ook op Facebook, en deel onze facebookpost over deze actie.

Inmiddels zijn de winnaressen gekozen en heeft deelname aan deze winactie geen zin meer. Maar blijf Vrouwen.nl vooral in de gaten houden voor alle andere winacties en alle leuke snacks die we dagelijks publiceren.

Mocht je niet gewonnen hebben: niet getreurd, want je kunt de mascara gewoon bestellen op LOOkX.com.