Liefde / Intiem
Intiem

Sexy dingen die je met je tong kunt doen

Heb je zin om je vriend nog even te verwennen om het weekend goed af te sluiten en zijn maandag alvast goed te laten beginnen? Dan heeft Vrouwen.nl een paar sexy trucjes op een rij gezet. Het enige wat je nodig hebt is je tong en een beetje behendigheid. Geniet. ;-)


1. Een ouwe gouwe is hem een sexy blik waardig te gunnen en vervolgens langzaam je eigen lippen likken met je tong. Snapt hij 'm meteen? Bijt dan ook nog even zachtjes op je lippen.
2. Laat het puntje van je tong langs zijn oorlel glijden. Succes gegarandeerd.


3. Probeer eens om af te wisselen tijdens orale seks door de zijkant van je tong te gebruiken. Enne, maak gebruik van je tong als je hem in je mond hebt.
4. Pak rustig zijn hand en lik langzaam zijn wijsvinger. Glijd vervolgens door naar je clitoris. Vindt hij vast leuk. ;-)


5. Zodra je merkt dat hij opgewonden raakt kun je hem een lichte zoen met je tong in zijn nek geven. Je tong drukt dan zachtjes op zijn huid.
6. Oefen op je beste sensuele zoen om hem in de juiste stemming te brengen.


7. Volg met je tong de V-zone vanaf zijn heup richting zijn zaakje. Herhaal aan de andere kant en pijp hem vervolgens.
8. Geen zin in een blow job? Laat je tong dan langs zijn sleutelbeen glijden. Dit is een gevoelig stukje huid en hij belandt al snel in de zevende hemel als je heen en weer gaat en vervolgens omhoog gaat naar zijn nek.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron