8 Dingen die je beter geheim kunt houden

Vrije tijd door Renée

Iedere vrouw maakt zich weleens schuldig aan een leugentje om eigen bestwil. Weet je, eigenlijk is daar helemaal niets mee. Sommige dingen hoef je nu eenmaal niet aan de grote klok te hangen. Sterker nog, de volgende 8 dingen zijn compleet normaal om geheim te houden voor je vriend of wie dan ook.


1. Met hoeveel mensen je het bed hebt gedeeld. Maakt het een man echt uit of het er nu 4 of 14 zijn? Je hoeft echt niet precies te zijn als ze hiernaar vragen.
2. Hoeveel je weegt. Soms vragen mannen daar heel ontactisch naar, maar again: het is niet per se iets wat je met iemand hoeft te delen als je daar geen behoefte aan hebt.


3. Hoeveel huur je kwijt bent iedere maand. Dit is een heel persoonlijk onderwerp en niet iedereen hoeft te weten wat je voor je huis betaalt, toch?
4. Hoeveel je iedere maand op je bankrekening gestort wordt. Het is zelfs een beetje brutaal om random aan iemand te vragen hoeveel salaris hij of zij krijgt.


5. Wat je na je werk doet. Je hoeft je baas echt niet te vertellen dat je een hete date hebt na je werk.
6. Dat je op je eten aan het letten bent. Hoe meer mensen weten dat je aan het diëten bent, hoe meer mensen op je gaan letten. Geen zin in gedoe of opmerkingen dat het helemaal niet nodig is om op je eten te letten? Vertel het dan alleen aan de mensen die belangrijk voor je zijn.


7. Wat je deed toen je 3 jaar geleden dronken was. Poepen in een bloempot en die bij de buurman zetten (true story) kun je beter niet vertellen tijdens een bedrijfsuitje.
8. Geheimen van je beste vriendin. Soms is een verhaal zo juicy of schokkend dat je het wel wil delen, maar als iemand je het in vertrouwen vertelt is dat een slechte keuze.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron