Lifestyle / Eten
Eten

Koffietest: Welke is de lekkerste?

Wat vind je nou eigenlijk belangrijker; dat jij een lekker bakkie pleur opslokt of vind je het ook nog belangrijk dat degene die er de billen voor uit z’n broek heeft gewerkt daar ook fatsoenlijk voor betaald wordt? Wij testten de lekkerste fairtrade koffie.

Eerlijk gezegd denken wij bij ons kopje koffie altijd eerst aan de smaak. De smaak moet goed zijn en dan kijken we pas verder dan onze neus lang is. Daar hebben we een super stomme reden voor: we denken er gewoon niet bij na dat er meer aspecten zijn om rekening mee te houden, bijvoorbeeld hoe de koffie tot stand is gekomen. Daarom is het maar goed dat Fair Trade Original lekkere eerlijke koffie introduceert die ook nog eens in je Nespresso(-like) apparaat passen. En (belangrijkste puntje): we mogen mee oordelen.

We kregen de cupjes opgestuurd om te checken welke cups wij de lekkerste vinden. Dus we sloegen aan het proeven om vervolgens de pan uit de stuiteren van de energie. Yeah baby! Uit de test is gebleken dat we de Medium roast espresso de lekkerste vinden. Lekkerder dan de dark roast espresso en de espresso lungo.

Jij kunt ook ook je oordeel vellen op Heerlijkheidstest.nl. Welke vind jij de lekkerste?


Bron, bron