6 Signalen dat hij de ware is

Lifestyle door Renée

Je bent na al die tijd nog zó verliefd op je vriend dat je het met hem wel ziet zitten om te trouwen. En je had nooit verwacht dat je dat ooit zou zeggen. Die dag mag dan een godsvermogen kosten, je weet gewoon dat je de rest van je leven met hem samen wil blijven. Kun je de volgende punten afvinken? Dan weet je dat dit mean to be is.


1. Seks blijft geweldig. Of je nu een jaar of zelfs 6 jaar samen bent, tussen de lakens verveelt het nooit. Wat zeggen we? Onder de douche, op de bank en in de duinen ook niet.

2. Hij probeert je niet te veranderen. Ja, je bent niet te genieten als je aan het PMS'en bent, maar toch houdt hij van je en accepteert hij dat je gewoon een week lang niet te harden bent. Hij is zelfs gek op je als je vieze onderbroeken op de grond laat slingeren.


3. Als je iets wil delen of vieren is hij de persoon die je als eerste een berichtje stuurt. En hij reageert altijd met gefeliciteerd of ik ben trots op je.

4. Je huilt in zijn bijzijn. En het beste: je voelt je niet ongemakkelijk én hij troost je. Als mannen ergens allergisch voor zijn dan is het wel voor tranen, maar bij hem is het anders.


5. Hij kan goed opschieten met je vriendinnen. Geloof ons, het is pas ellende als zij niet door één deur kunnen.

6. Jullie kunnen op vakantie gaan zonder constant te ruziën. Sowieso houden jullie niet van ruzie en al helemaal niet tijdens een romantisch tripje in het buitenland.


Is alles super herkenbaar voor je? Goed voor jou, maar niet iedereen is zo lucky. Want wist je bijvoorbeeld meteen dat hij de perfecte man voor je zou zijn toen hij voor het eerst voor je neus stond? De kandidaten in het MTV programma Are You The One? niet.


10 mooie vrouwen uit Amerika deden mee aan het dating experiment omdat ze net zoals jij een perfecte match willen. Daar zijn vervolgens 10 mannen uitgekomen en deze worden samen met de vrouwen in één huis gestopt. Een maand wonen ze op Hawaï met één doel; Vind je perfecte match. Vinden ze alle 20 hun perfecte match binnen 10 pogingen, dan winnen zij 1 miljoen dollar om onderling te verdelen! Kunnen we dit naar Nederland halen voor de vrijgezelle dames op de Vrouwen.nl redactie?!

Are You The One is alweer aan haar derde seizoen begonnen! De splinternieuwe afleveringen zijn iedere zondag te zien om 20:30 uur op MTV. Wij weten wat we op zondag gaan kijken.

- Dit is een advertorial -