Dingen die je zonder hem moet doen om je relatie sterker te maken

Lifestyle door Renée

Ben je twee handen op een buik met je vriend of zijn jullie juist het stel dat veel hobbels in de weg kennen? Hoe dan ook, de meeste stellen kunnen nog wel het een en ander leren om hun relatie sterker te maken. Vrouwen.nl deelt verschillende tips met je die je kunt doen om aan je relatie te werken zonder dat je hem daar überhaupt voor nodig hebt!


1. Zorg dat jullie andere hobby's hebben
Want als jullie enkel dezelfde hobby's hebben is de kans groot dat jullie alles samen doen in plaats van tijd apart van elkaar spenderen. Jij houdt misschien van slechte televisieseries kijken terwijl hij liever een balletje trapt met vrienden. En dat is goed! Bovendien heb je meer gespreksstof als je over dingen praat waarin alleen jij geïnteresseerd bent en waar je een passie voor hebt.


2. Lees zijn favoriete boek
Naast dat het goed is dat jullie andere hobby's hebben is het ook goed om je te verdiepen in een ander. Lees bijvoorbeeld eens zijn favoriete boek of doe iets wat hij ook graag doet. Op die manier toon je je interesse in hem en dat kan hij ongetwijfeld waarderen.


3. Spreek af met je vriendinnen
Houd je sociale leven op gang door regelmatig met je vriendinnen af te spreken. No men allowed. Gesprekken met je vriendinnen is zoiets als therapie, een win-win situatie dus.


4. Ga eruit
In plaats van iedere avond samen op de bank te ploffen in je joggingbroek is het goed om juist eruit te gaan. Ga uiteten met je broer of zus of ga desnoods een avond naar de kroeg zonder hem. Zo lang jullie dagen maar geen routine worden.

Bron, bron, bron, bron, bron