WTF journaal van 5 augustus

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo werd vandaag bekend dat een man zijn kersverse vrouw aanklaagt wegens fraude nadat hij haar zonder make-up had gezien (be-la-che-lijk), kreeg een man het lijf van een bodybuilder nadat hij stopte met het drinken van cola en gaat er een Belgische vakantievideo viraal in Schotland.

Man dumpt vrouw na haar zonder make-up te zien
Ze waren nog maar net getrouwd toen de man er achter kwam dat zijn vrouw er zonder make-up wel heel anders uitzag dan met een laagje plamuur op haar smoel. De ochtend na hun bruiloft werd hij naast zijn bruid wakker en schrok nogal van haar make-uploze gezicht. Hij had in eerste instantie niet eens in de gaten dat het om zijn eigen vrouw ging! Hij ziet dit als fraude en klaagt haar daarom aan.


Man wordt bodybuilder na het afkicken van cola
Nuno Vieira is inmiddels kampioen bodybuilden nadat hij zijn cola-verslaving, waarbij hij 4 liter per dag dronk, aan de wilgen hing. Toen hij zijn verslaving kon onderdrukken wist hij spiermassa op te bouwen en zijn lichaam te onderhouden.


Vakantievideo gaat viraal
Een Belgisch gezelschap reist af naar Schotland. Voor het thuisfront maken ze een vakantievideo en die video verschijnt nú op heel veel beeldschermen in schotland. Iedereen heeft het over de video. Wil je weten waarom? Bekijk hem dan hier.


Bron, bron, bron, bron, bron