10 redenen waarom je dit festival niet mag missen!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het festivalseizoen is volop bezig. En zeg nou eerlijk, wat is er nu leuker dan de hele dag dansen en sjansen met je vriendinnen? Dit weekend staat er mooi weer op de planning en daarom mag jij dit festival ook echt niet missen.

Festivals zijn in de zomer onze favoriete weekendbesteding. Komt mooi uit, want tegenwoordig zijn er elk weekend wel meerdere festivals te vinden. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij maken de keuze een stukje makkelijker en beloven je; een dag op A Day At The Park in het Amsterdamse bos vergeet je niet snel! 

1. Festivals zijn hét moment om je zorgvuldig gekozen zomeroutfitjes eindelijk te showen! Doordeweeks laat je de crop tops altijd in de kast hangen, maar op een festival als dit mag je shinen.
 
2. Shop- en sieradenliefhebbers kunnen opgelucht adem halen, want bij de speciale Buddha to Buddha stand kun je je eigen armband laten maken! Hoe vet is dat?

3. Ben jij ook zo gek op bruiloften? Haal je hart maar op, want zaterdag stappen twee geliefden in het huwelijksbootje tijdens een speciale A Day At The Park bruiloft. Wie weet vang jij het bruidsboeket wel en ben jij de volgende! Of misschien loop je de liefde van je leven tegen het lijf, want reken maar op mooie mannen!


4. Wij houden van oude hitjes, jij ook? Dan moet je zeker langs bij het podium van Kriss Kross Amsterdam. Zij mixen de leukste liedjes van vroeger tot vette plaatjes van nu. Wedden dat je niet stil kan blijven staan? Ook DJ’s als Felix Jaehn, The Magic, Benny Rodrigues, Fedde Le Grand en Rudimental zijn aanwezig en zorgen voor lekkere beats.

5. Op een festival hebben we geen zin om ons druk te maken over geldzaken. Met eens speciale cashless kaart waardeer je jouw kaart van tevoren op met credits. Scheelt weer onnodig gesjouw met munten en na afloop kun je de overgebleven credits terug laten storten op je rekening.

6. Het eten! Met al dat dansen ga je aardig wat calorieën verbranden. Gelukkig hoef je op A Day At The Park geen honger te lijden. Er is een speciaal ‘dorpsplein’ ingericht waar je kunt smullen van heerlijke Butcher hamburgers, Roots Amsterdam, hotdogs van The Fatdog en gezonde verantwoorde maaltijden van Doormeal. En na al deze lekkere hapjes is het tijd om te genieten van de ijslolly’s van IJsmanschap: de eerste popsicle bar van Nederland. Geloof ons: deze ijsjes moet je proeven!

 
7. Ben jij ook altijd een beetje teleurgesteld als ze op een festival alleen bier en wijn verkopen? The Fabulous Shaker Boys brengen daar verandering en maken de lekkerste cocktails. Zoet, zuur, fris of stevig... Jij vraagt, zij schudden!

8. Las af en toe even een pauze in van het dansen. Geniet bijvoorbeeld van een bijzondere voetbehandeling bij de Tibetaanse tent van Buddha to Buddha of pak even een momentje voor jezelf in de Silent-meditation tent. Heb je daarna weer genoeg energie om verder te dansen.

9. Vrije geesten opgelet! Met de aanwezigheid van de New Moonshiners Barn geven ze je nieuw inzicht om jezelf vrij te maken van ingeblikte keuzes en verplichtingen. Klinkt misschien een beetje zweverig, maar je zal je herboren voelen!
 
10. Aan al het goede komt een eind en ook al hebben we liever dat het A Day At The Park festival twee dagen duurt. Het einde van dit festival wil je niet missen. Bereid je voor op een spetterende vuurwerkshow!

Zet zaterdag 16 juli maar vast in je agenda! Er zijn nog een paar kaarten over, dus bestel hier snel je tickets!

Ben jij weleens naar A Day At The Park geweest?