Lifestyle / Eten
Eten

10 dingen die bewijzen dat roze cool is

Je hoeft geen meisje-meisje te zijn om van roze te houden. Roze is tof en daarom zetten we vandaag de 10 leukste roze dingen voor je op een rij. Want: Everything is cooler in pink.1. Roze lippenstift. Of je nu een donkere of een lichte huid hebt: roze lippenstift staat iedereen. Dunne of dikke lippen: roze lippenstift is tof!


2. Roze auto's vinden we ook het einde. Eigenlijk alles wat van origine een beetje mannelijk is, is met een roze touch fantastisch!


3. Knalroze details in huis. Wie zegt dat roze tuttig is, is echt niet meer van deze tijd. Hoe tof is deze stoel met roze washi tape?!


4. Aardbeienijs! Waarschijnlijk de eerste smaak ijs die je proefde na vanille-ijs. En het blijft lekker. En mooi!


5. Frambozen. Verrukkelijk fruit dat er super cute en rood-roze uitziet. En gezond dat het is, pfoe!


6. Roze toiletpapier. Ga je kamperen en móet je met de wc-rol onder je arm over de camping? Dan is een roze rol gewoon écht toffer dan een witte. Toch?

7. Bieten. Koud met fêta en walnoten, warm bij de aardappelen en een stuk vlees of (super hip) in een sapje. Bieten zijn namelijk zoet en dat kan perfect in de mix met fruit.


8. Roze gadgets zijn altijd tof. Neem nou deze roze Macbook. Wij willen hem.


9. Het nieuwste drankje van Innocent -je weet wel, die kleine, schattige flesjes met sap- Perfectly Pink. Een klein flesje vol met vitamines, zodat je drie van onze favoriete rode groente- en fruitsoorten in één shot achterover slaat. Hoewel je het beter in meerdere slokken kunt drinken want 1) anders heb je een behooooorlijke slok en 2) omdat het veel te lekker is om in één keer achterover te slaan. Het is in twee verpakkingen verkrijgbaar: een klein flesje (250ml) voor to-go voor €1,99 (bij AH) en een grote verpakking (750ml) voor €2,99 voor thuis in de koelkast.


10. En als je er echt geen genoeg van kunt krijgen, dan verf je toch gewoon je hele huis roze? Zie je boyfriend daar maar eens in mee te krijgen.

Bron afbeeldingen

- dit is een advertorial -