iPhone kwijt en op stil? Zo vind je 'm terug

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Hoe irritant is dat? In alle haast raak je je iPhone kwijt. Je weet dat hij ergens in huis ligt, maar je hebt geen idee waar. Natuurlijk ben je ook nog eens vergeten om hem op luid te zetten en jezelf bellen met een telefoon (die je dus ook niet hebt) is geen optie. Wij hebben vandaag twee tips voor je voor hoe je je iPhone wél kunt vinden als hij op stil staat.

Gebruik 'vind mijn iPhone'. Ga naar iCloud.com op je computer of laptop, log in en klik op “Vind mijn iPhone”. De website kan de locatie laten zien van waar je iPhone is. Als je bijvoorbeeld al weet dat hij nog in huis is, klik dan op de “Play Sound” button. Ongeacht of je iPhone op stil staat zal hij geluid gaan maken.


Gebruik een speaker of een boombox. Allereerst: bel je telefoon met de huistelefoon of laat een vriendin jouw telefoon bellen. Pak een speaker met lange snoeren en loop rond het huis met een liedje aan. Als je mazzel hebt zal de speaker gaan storen, als dit geluid luider wordt betekent het dat je dichtbij je iPhone bent.

Bron