Maak kennis met een nieuwe bizarre trend: Sploshing

Vrije tijd door Chiara

 

Jarig? Dat vier je met een taart! Geslaagd? Dat is een stukje taart waard! Op bezoek bij je oma? De appeltaart ruik je al als je bij de voordeur staat. We just love cake! In alle soorten, maten, vormen, smaken, kleuren en variaties. 

 

 
Vanaf kleins af aan gaat ons hartje sneller kloppen bij het zien van supergroot mega gebak met slagroom en andere versiersels. Je had pas echt geluk als jouw eigen foto of die van je favoriete popster of lievelingsdier erop stond. Was het feest? Dan was er taart en vice versa! Het is dan ook niet gek dat wij nog steeds heel enthousiast worden bij het zien van taart. En als we een stukje naar binnen werken, kan ons geluk helemaal niet op. Het voelt gewoon als een mini-feestje.. Maar sommige mensen maken hier een fout feestje van en gebruiken taart voor hele andere doeleinden dan het vieren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke doeleinden. 
 
Voor de vrouwen onder ons die nog nooit hebben gehoord van het fenomeen sploshing, leggen wij deze trend even haarfijn uit. Simpelweg is het een natte en rommelige fetish die gepaard gaat met het smeren, wrijven en smijten van voedsel op je birthdaysuit. Soms worden de plakkerige bodies afgelebberd of wordt het ritueel zelfs vastgelegd. Er bestaat zelfs splosh porno. Wij worden echt wel heel erg blij van eten hoor, maar bij het zien van lekkernijen gaan onze vlinders niet veel verder dan onze maag. Om nog maar te zwijgen over HOE zonde het is om zulke heerlijke versnaperingen te verspillen. Hoe kun je dat over je hart verkrijgen? Een stukje (met de nadruk op ‘je’) met gigantisch veel slagroom in iemand gezichts duwen is gewoon fun… Maar een hele taart is such a waste! Wat je hieronder aanschouwt is toch hartverscheurend?